123 456 7890

Sihahtaako jo Petolahdessa?
Vaikka SJK Reservit taisivatkin viettää pienimutoisen saunaillan jo perjantaina Kraft-matsin jälkeen, on todella suuri vaara, että tänäänkin sihahtaa…

No, ei nyt pidä tulkita asiaa väärin. Petolahdessa voi nimittäin sihahtaa vain sen verran, että KoFF kaatuu. Tai oikeammin KoFF/PeIK. Jari Kujalan suojatteja vastaan asettu nimittäin yhdistelmäjoukkue, jonka jälkimmäinen nimiyhdistelmä piilottaa taakseen Petalax IK:n ja ensimmäinen Korsnäs FF:n.

Petalax IK pelasi 80-90 -luvuilla vuosikausia Kolmosessa ja olipa muuten ilmeisesti karsimassa Kakkoseenkin. Nyttemmin seurat ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja pelanneet Nelosessa yhdessä.

Eivätkä lainkaan huonosti. Joukkue on nimittäin Vaasan Piirin Nelosessa kolmantena kuusi pistettä reservejä perässä. Ykkösenä olevan SJK Reservien ja KoFF/PeIK:n väliin mahtuu Sisu-Pallo, joka on pisteen illan vastustajaa edellä.

KoFF/PeIK on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta neljä, eli vastaan asettuu todella vahva nippu. Matkalla ovat kaatuneet SuSi YB 4-1, FC Kuffen 3-2, Kraft/2 4-1 ja Ponnistus 3-2. Tappiot KoFF/PeIK on kärsinyt vieraissa Malax IF:lle 3-1 ja identtisin numeroin myös vieraissa Kaskö IK:lle.

SJK REservit puolestaan on voittanut kaikki kuusi pelaamaansa ottelua. Kolme ensimmäistä ottelua joukkue voitti kotonaan Sisu-Palloa vastaan 3-2, ABC:tä vastaan 4-1 ja Kungliga Wasaa vastaan 6-1. Sitten haettiin kaksi voittoa Vaasan suunnasta. Ensin kellistyi SuSi YB 4-2 ja seuraavaksi FC Kuffen 2-0. Viimeksi kaatui Närpes Kraft/2 4-2.

Kuudessa ottelussaan ressut on tulittanut 23 osumaa, eli keskimäärin piirun alle neljä maalia matsia kohti. Joukkueen ja sarjan paras maalintekijä on Joonas Kuivalainen kuudella maalillaan Ville Pakkalan ollessa sarjassa jaetulla kakkossijalla viidellä maalillaan.

Illan matsi alkaa Korsnäsissä klo 18.30.