123 456 7890

SJK ja Irlannin pääsarjaseura St.Patrick’s Athletic FC, ovat sopineet pelaajasiirrosta, koskien SJK:n laitapelaaja Serge Atakayita. 23-vuotias Atakayi siirtyy pysyvällä siirrolla Irlantiin ja SJK siirtokorvauksen. Atakayi on vapaa edustamaan dublinilaista St.Patrick’sia välittömästi.

Oon tosi kiitollinen ajastani SJK:ssa. Pääsin kehittymään ja kasvamaan ihmisenä sekä pelaajana SJK:n riveissä. On tullut unohtumattomia muistoja myös, kiittelee Serge Atakayi

– Vaikka Irlantiin siirto tuli äkkiä, lähden silti valmiina ja hyvällä fiiliksellä pelaamaan, Atakayi jatkaa.

Onnittelut vielä SJK:lle UEFA Europe Conference League- jatkopaikasta. Toivon kaikkea hyvää ja menestystä SJK:lle, Atakayi päättää.

Koko SJK väki toivottaa Atakayille onnea uuteen seuraan ja kiittää häntä yhdessä vietetyistä vuosista.

Kongon Kinshasassa syntynyt, mutta suomalaistunut Serge Atakayi siirtyi ensimmäisen kerran SJK-paitaan kaudella 2019 lainasopimuksella Skotlannin suurseura Glasgow Rangersista. Laina päättyi kesäkuussa, mutta SJK kiinnitti Atakayin pysyvästi tammikuussa 2020. SJK:ssa pelaamilla neljällä kaudella Atakayi on pelannut yhteensä 51 ottelussa ja onnistunut niissä maalinteossa kahdesti. Atakayi on myös antanut 7 maaliin johtanutta syöttöä. Pelimäärä on suurin Atakayin uralla missään seurassa. Kuluvalla kaudella Atakayi on pelannut yhdeksässä SJK:n Veikkausliigan ottelussa. Atakayi on myös edustanut Suomea U21-maajoukkueessa. Serge Atakayi on jo mukana Irlannin liigan ottelussa perjantaina 15.7. kun St.Patrick’s kohtaa Dundalk FC:n.

SJK kohtaa seuraavassa ottelussaan Ilveksen sunnuntaina 17.7. klo 16:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelun liput ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Löydät tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.