123 456 7890

Sekava tasapeli reserveille
SJK REservit – Ponnistus 2-2 (1-1)
03 min 0-1 oma maali
07 min 1-1 Jesse Hautala
55 min 2-1 Lee Brennan (rp)
56 min 2-2 Jaakko Prinkkilä

SJK Reservien neljäs harjoitusottelu oli ehkä sekavin tähän mennessä pelatuista. Oma vaikutuksensa oli sillä, että Wallsport Areenassa vieraisilla ollut Lapuan Ponnistus pelasi ihan hyvän matsin. Toinen syy saattaa olla se, että materiaalin leveys koitui hiukan kohtaloksi, sillä vastuuvalmentaja Jari Kujalan tehtävä oli läytää minuutteja 23 pelaajalle. Kerrankin voi sanoa, että pelaajia oli enemmän kuin tarpeeksi.

Määtä selittyy osittain sillä, että reissusta palanneet edustuksen pelaajat, Timo Rauhala, Toni Kujala ja Miika Asunmaa, sekä Lee Brennan olivat myös mukana hakemassa pelituntumaa.

Peli alkoi rivakasti, sillä jo kolmen minuutin jälkeen pallo oli SJK:n maalissa. Valitettavasti se päätyi sinne oman pelaajan toimesta, eikä maalissa aloittanut Tomi Peltokangas voinut tilanteelle erityisen paljon.

Kerho kuitenkin tasoitti nopeasti, sillä Timo Taipaleen nappisyöttö avasi Jesse Hautalalle väylän viimeistelyyn ja näin oltiin tasanumeroissa jo seitsemän minuutin pelin jälkeen.

Toinen puoliaika alkoi miltei yhtä rivakasti kuin ensimmäinenkin. Tällä kertaa kotijoukkue meni johtoon. Lee Brennan ajoi alueelle ja Ponnistuksen puolustaja repi nuorukaisen nurin. Brennan vei itse Kerhon johtoon rankusta, mutta johto ei kauan kestänyt, sillä vain minuuttia myöhemmin Jaakko Prinkkilä tasoitti ottelun hienolla osumallaan.

Sekavassa pelissä Kerholla oli ehkä paikkoja enemmän, mutta aika usein nähtiin vain erilaisia versioita yhden miehen yrittämisestä, johon syyllistyi melko moni. Yleensä tilanne päättyi joko harhasyöttöön tai pallonmenetykseen sumpussa.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas, Sami Metsänranta, Timo Taipale, Vesa Kivimäki, Timo Rauhala, Toni Kujala, Lee Brennan, Janne Mäntylä, Joonas Kuivalainen, Jesse Hautala, Juuso Koskela

Vaihdosta: Matias Lemmetty, Jussi Männikkö, Johannes Saranpää, Samuli Mäenpää, Miika Asunmaa, Herman Mäenalanen, Mikko Hakanen, Juho Mäki-Maunus, Juha Tuisku, Ramelo Loddin, Karri Hiirikoski, Tuomas Kallionpää