123 456 7890

Seinäjoen stadionin nimi on OmaSp Stadion. Samalla stadionin pääyhteistyökumppaniksi tulee Oma Säästöpankki 10 vuoden sopimuksella.

Tällä hetkellä Suomi tarvitsee nimenomaan tällaisia hankkeita, on todella hienoa että Etelä-Pohjanmaalla näytetään esimerkkiä. Pitää olla rohkeutta ja halua mennä eteenpäin. Sen johdosta me haluamme olla suomalaisena pankkina tätä hanketta tukemassa ja mahdollistamassa sen onnistumista. Etelä-Pohjanmaa on meille vahvaa aluetta ja olemme täältä lähtöisin, kommentoi Oma Säästöpankki Oyj:n toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Tämä koko hanke, sekä SJK, on alueellisesti vahva näyttö. Tämä on verkottanut useat pohjalaiset vahvat yritykset ja yrittäjät yhteen sen taakse. Tämä on meidän yhteinen voimannäyte. Tämä kertoo mielestäni juuri pohjalaisesta mentaliteetista ja siitä, että yhdessä me saamme enemmän aikaiseksi. Pankkina me haluamme olla tukemassa tällaista toimintaa, jatkaa Oma Säästöpankin aluejohtaja ja pankinjohtaja Pasi Turtio.

Samoilla linjoilla on myös SJK:n ja stadionin johtohahmot.

Tällä tavoin me saamme Suomen nousuun. Me tarvitsemme hyvää tahtoa ja yhteiskuntavastuuta. Arvostan tätä sitoutumista yhteiseen asiaan kovasti, kommentoi SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Meidän takana on yli viisisataa paikallista yritystä ja toimijaa. Stadionin rakentajat ja rakennusmateriaalit ovat suurelta osin paikallisten yritysten toimittamia. Tämä on ainutlaatuista Suomessa ja siksi onkin mahtavaa että stadionin pääyhteistyökumppanikin on paikallinen toimija. Tämä on iso asia heille ja myös meille, korostaa Seinäjoen stadionyhtiön Janne Kotamäki.

Stadionin nimestä käytiin lopulta kovaa kilpailua.

Meillä oli nimestä useita kiinnostuneita ja neuvotteluja käynnissä. Lopulta meillä oli kolme vaihtoehtoa loppusuoralla, kertoo Kotamäki.

Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin oleva Oma Säästöpankki on Suomessa nykyisin toimivista säästöpankeista suurin. Sillä on lähes viisikymmentä toimipistettä, noin 130 000 asiakasta ja yli 250 työntekijää. Pankin taseen loppusumma on noin 2 miljardia euroa. Oma Säästöpankin kotipaikka on Seinjoki ja pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa.

Oma Säästöpankki, SJK ja Seinäjoen stadionyhtiö järjestivät tiedotustilaisuuden perjantaina 19. helmikuuta. Tilaisuudesta tulossa SJK TV:n kooste myöhemmin tänään SJK:n nettisivuille.