123 456 7890

Arkkitehti Jyrki Jääskeläinen on suunnitellut Seinäjoelle nousevan, noin 6000 katsojan jalkapallostadionin. Stadion on suunniteltu jalkapallon ja katsojien ehdoilla, noudattaen tarkasti UEFA:n määrityksiä.

Ensi kaudella SJK:n peleistä pääsee nauttimaan eurooppalaisella huippustadionilla, jossa peli on katsojaa lähellä ja tunnelma nousee entistä kovemmaksi oman kannattajapäädyn laulaessa. Myös sijainti on hyvällä paikalla, aivan SJK:n omistaman Wallsport Areenan vieressä. Seinäjoen keskustasta on stadionille linnuntietä alle kilometri.

Stadionin kaksi isoa ravintolamaailmaa palvelee asiakkaita kahdessa kerroksessa ja lisäksi myyntipisteitä tulee olemaan katsomoiden takana ympäri stadionin. Stadionin takaseinät sekä katteet pitävät tuulen ja sateen poissa, yleisön pauhun noustessa entistä kovemmaksi.

Stadionin suunnittelussa on otettu huomioon myös muut tapahtumat, kuten isot konsertit. Kentän pinnoitteena toimiva, viimeisimpien kehittelyiden mukainen lämmitetty tekonurmi, mahdollistaa stadionin suuren käyttöasteen ja takaa aina ensiluokkaiset olosuhteet laadukkaalle jalkapallolle.

Stadionin pohjakerroksissa on joukkueille omat tilat kaikkine palveluineen. Median ammattailaisille tulee viimeisimpien vaatimusten mukaiset kunnolliset työskentelytilat ja stadionin kolmannessa kerroksessa pidetään huolta VIP-katsojista sekä kutsuvieraista. Pääkatsomon ylimmästä kerroksesta on taatusti loistavat näkymät kentälle.

Tavoitteena on että SJK pelaa ensi kaudella Euro-otteluita omalla stadionilla ja taistelee siellä Suomen mestaruudesta.