123 456 7890

Vuonna 2019 SJK:n Respect-rahasto tuki lasten jalkapalloharrastusta noin 14 000 eurolla. Tänä vuonna tukea on luvassa lisää, kun Seinäjoen kaupunki on osoittanut uuden erityisavustuksen vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen.

Seinäjoen kaupunki on saanut aluehallintovirastolta tukea juniorityötä tekevien seurojen avustamishankkeeseen. Kaikkiaan tukea on osoitettu käytettäväksi 28 000 euroa vuoden 2020 loppuun mennessä. SJK-juniorit ry. on yksi Seinäjoen kaupungin hankkeeseen mukaan kutsutuista seuroista ja tavoitteena on auttaa niitä perheitä, joille harrastamisen kustannukset tämänhetkisessä elämäntilanteessa ovat kasvaneet liian koviksi.

SJK:lla on ennestään oma vastaava hankkeensa, Respect-rahasto, jonka kautta SJK-juniorien perheet voivat anoa hakemuksella tukea lasten jalkapalloharrastuksen kuluihin. Seinäjoen kaupungin osoittaman tuen myötä saadaan nyt lisärahaa jaettavaksi 7-15 vuotiaiden seuramaksuihin.

Ohjeet SJK:n Respect-hakuun löytyvät tästä linkistä ja lisätietoa Seinäjoen kaupungin tuesta voi lukea tästä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja SJK-junioreiden talousjaosto yhdessä toiminnanjohtajan kanssa päättää Respect-rahaston tuen myöntämisestä. Lisätietoja saa tarvittaessa toiminnanjohtaja Hannu Huillalta.

SJK:n Respect-rahasto on saanut tälle vuodelle lisäksi 2000 euron tuen Jalkapallosäätiöltä. Monet yritykset ja yhteistyökumppanit ovat myös tukeneet SJK:n Respect-rahastoa ja rahaston saldoa kasvatetaan myös seuran jäsenmaksuilla, jotka ohjataan suoraan Respect-tilille.

Kaikki tuki tulee todelliseen tarpeeseen ja jokainen voi tukea rahastoa halutessaan, maksamalla henkilöjäsenmaksun 10 €, perhejäsenmaksun 20 € tai kannatusmaksun 50 €. SJK:n Respect-Rahaston tilinumero on FI34 5419 0120 1629 57. Kiitos jo etukäteen tuestasi.