123 456 7890

SJK aloitti tänään maanantaina 5.1. harjoitukset toden teolla ja mukana oli Tucoa lukuunottamatta kaikki sopimuspelaajat sekä joukko omia nuoria. Tucokin liittyy harjoitusvahvuuteen vielä tällä viikolla.

Päivä alkoi aamulla Wallsport Areenalla fysiikkavalmentaja Jaakko Nevanlinnan ja fysioterapeutti Juha-Jaakko Ulvilan johdolla ja iltapäivällä mentiin jo ottaessa pallotuntumaa todenteolla.
Maalipuiden välissä nähtiin tuore sopimuspelaaja Jere Koponen ja vanha tuttu Mihkel Aksalu.

Mukana oli tietenkin koko valmennusjohto, päävalmentaja Simo Valakari, valmentaja Chris Cleaver, maalivahtivalmentaja Jori Särkkä, huoltaja Pekka Lehtinen ja joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäki.

SJK jatkaa harjoituksia heti huomenna ja viikon aikana mukaan liittyy lisää uusia naamoja sekä uusia sopimuspelaajiakin. Kannattaa olla kuulolla mitä SJK:ssa tällä viikolla tapahtuu.

Torstaina 8.1. pidetään yleisölle ja medialle avoimet harjoitukset klo 15.00 – 16.30 ja tuolloin Wallsportilla on mahdollista kaikkien tulla katsastamaan miten SJK valmistatuu kauteen 2015. Median edustajilla on tuolloin mahdollisuus haastatteluihin ja samalla sekä kannattajille että medialle esitellään useampikin uusi pelaaja joukkueessa. Ainakin tuore vahvistus Jussi Vasara, Jere Koponen ja Tuco on median tentattavana. Kahvila palvelee normaalisti klo 15.00 alkaen, joten tervetuloa kaikki Wallsportille torstaina.

Kuvia Wallsportilta: