123 456 7890

Sarjakärjen kimppuun

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit matkustavat ehkä syyskierroksen osalta kaikkein haastavimpaan vierasotteluunsa sunnuntaina.

Edessä on keikka Suomen Turkkuseen sarjaa ennen lauantain otteluita johtavan isäntäjoukkue FC Interin vieraaksi.

Kevätkierroksella joukkueet päätyivät varsin oikeutettuun tasapeliin Jouppilanvuoren tekonurmella numeroin 1-1. Joskin, Kerho sai pallon toistamiseenkin FC Interin maaliin, mutta sitä ei tuomaristo havinnut pallon pompattua renkaasta takaisin kentälle.

Sillä ei sinällään ole enää mitään merkitystä, sillä kumpikin joukkue selvitti tiensä karsintasarjasta varsinaiseen SM-sarjaan.

Nyt edessä on kuitenkin todella kovanluokan vääntö, sillä FC Inter on syyskierroksella jatkanut siitä, mihin se kevään päätti. Joukkueen tilillä on kolme peräkkäistä voittoa ensimmäisen ottelun päätyttyä tasapeliin Kuopion Palloseuran kanssa numeroin 1-1.

Sen jälkeen FC Inter on kaatanut FC Espoon vieraissa 3-1 ja FC Hakan samoin numeroin kotonaan. Viimeksi turkulaiset hakivat pisteet Oulusta OLS:lta lukemin 3-2.

Myös Kerho on tappioitta syyskierroksella neljän pelaamansa ottelun jälkeen. FC Espoo kaatui kotosalla 3-0 ja OLS 2-1. Vieraissa pelattiin FC Hakan kanssa 1-1, mutta viimeksi kaatui FC Honka vieraskentällä kahdella viime hetken osumalla 3-1.

Asetelmat ovat siis todella kiehtovat. On kuitenkin muistettava, että ennen kuin pistesarake osoittaa minimissään 13 paunaa, on turha ryhtyä haaveilemaan mistää muusta kuin sarjapaikasta. Nyt tilillä on jo kymmenen pistettä, eli ainakin yksi voitto tarvitaan vielä ja sen jälkeen on taivas rajana!

Matsi alkaa Kupittaalla sunnuntaina klo 13.00.