123 456 7890

Kerho 07:n murheellinen toisen puoliajan alku vankisti PS Kemi Kingsin asemia sarjakärjessä lauantaina Kemissä pelatussa Kakkosen Pohjoislohkon ottelussa. Kerho onnistui pitämään pintansa hienosti aina toisen puoliajan alkuminuuteille asti ja jopa hallitsemaan osin ensimmäistä puoliaikaa, mutta sitten synkän vartin aikana kemiläiset iskivät kolmasti.

PS Kemi – Kerho 07 3-0 (0-0)
1-0 50 min Felix Gustavsson
2-0 64 min Tyler Pasher
3-0 66 min Billy Ions

Nuorella, mutta vahvalla kokoonpanolla matkassa ollut Kerho 07 onnistui pitämään pelin jännittävänä ensimmäisen puoliajan loppuun asti ja onnistui ottamaan jopa hienokseltaan pelin hallinnan pallon nopealla liikuttamisella.

Toisen puoliajan alussa kemiläiset tulivat kuitenkin päälle hurjalla vauhdilla ja jo viiden minuutin pelin jälkeen pallo oli Kerhon verkossa, kun tilanteeseen noussut ruotsalainen toppari Felix Gustavsson onnistuu ohittamaan maanmiehensä Joakim Jansin Kerhon maalissa.

Eikä ehdi kulua kuin 10 minuuttia, kun pallo on taas Jansin selän takana ja tällä kertaa asialla on kanadalainen Tyler Pasher, jolle maali on jo kauden yhdeksäs. Heti perään nähdään vielä loppunumeroiksi jäävä 3-0 maali, kun on englantilaisen William Ionsin vuoro osua.

Ottelun lopussa nähtiin ikävä tilanne, kun PS Kemin pelaaja astui maahan kaatuneen nuoren Tuomas Lähdesmäen säären päälle ja ottelu oli pysähdyksissä useita minuutteja. Tämän johdosta pelin loppu myös viivästyi noin kymmenen minuuttia ja Lähdesmäki kiidätettiin Kemin terveyskeskukseen tarkistettavaksi. Ensi arvioiden mukaan pahempien vammojen osalta päästään säikähdyksellä, eikä ainakaan murtumia jalassa ole. Nuorimies on myös päässyt lähtemään mukaan kotimatkalle normaalisti. Vasta 16 vuotias Tuomas Lähdesmäki on ollut Kerhon peleissä hyvässä vireessä ja on iskenyt jo kaksi maaliakin.

Kerhon keskikentällä teki debyyttinsä Juli Serrano, jonka ainoaksi merkinnäksi jäi tänään varoitus 75 minuutilla. Serrano kuitenkin osoitti että on pelimies ja osin hänen ansiostaan peli pyöri varsin mallikkaasti ensimmäisellä puoliajalla.

PS Kemi oli tänään juuri niin vahva kuin sarjajohtajan odottaa saattaa ja heidän laitapelaajansa tuottivat harmaita hiuksia Kerhon puolustukselle, varsinkin toisella puoliajalla.

Kerho 07 on seuraavan kerran tositoimissa viikon päästä sunnuntaina, 18.8. klo 18.30 ja siloin kotikentälle tulee vieraaksi Oulun Rotuaarin Pallo.

Kerho 07: Joakim Jans, Kalle Taimi, Stanislav Goldberg, Kim Palosaari, Juuso Aalto (75′ Eetu Takala), Juli Serrano, Jesse Jääskeläinen, Ville Ylinen (66′ Samppa Bouroussi), Joona Lautamaja, Jesse Sarajärvi (46′ Teemu Lukkari) ja Tuomas Lähdesmäki.

Penkillä: Tuomas Karjanlahti (MV)

Kortit: keltainen: Jesse Jääskeläinen 45′, Juli Serrano 75′ ja Joona Lautamaja 90′