123 456 7890

Sarajärvi uusi puheenjohtaja
Seinäjoen Jalkapallokerhon vuosikokous sujui tänä iltana muutosten vauhdittamana. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin seinäjokelaisesta liike- ja urheiluelämästä tuttu vaikuttaja, Raimo Sarajärvi.

Hänen lisäkseen uusina kasvoina hallitukseen tulivat Jaakko Piri ja aikaisemmin mm. TP-Seinäjoen hallituksessa toiminut Esa Ylinen.

Kolmikolle tekivät tilaa Matias Lampinen, Olli Kukkanen ja Jukka Salo. Seuraa ensimmäisten parin kauden ajan johtanut Mikko Latomäki jatkaa edelleen hallituksessa.

Vanhoista jäsenistä kuvioissa ovat edelleen mukana Jukka Pikkarainen, Jukka Saarijärvi, Martti Lepistö, Mika Palomäki ja Janne Kotamäki.

“Uskon, että tämä on seinäjokelaiselle jalkapallolle loistava juttu. Kaikkihan me tiedämme, että Raimo Sarajärvi ei koskaan ole tavanomaisiin ratkaisuihin tai puolittaisiin juttuihin tyytynyt. Nyt odotamme positiivisella mielenkiinnolla mitä uusi puheenjohtaja tulee visioimaan. Myös se on aivan erinomainen asia, että saimme hallitukseen uusia energisiä kasvoja”, iloitsi hallituksen jäsenistä Jukka Saarijärvi kommentoiden tilannetta tuoreeltaan.