123 456 7890

Samuel testiin – Brassit Suomeen

Aikaisemmin Atlantiksessa, LoPassa ja KaPassa pelannut nigerialainen puolustaja, John Samuel, tulee Kerhon edustusjoukkueen treeneihin näytille omasta aloitteestaan.

Tällä hetkellä edustusjoukkueen mukana treenaavat edelleen myös Sergei Korsunov, Kim Palosaari, Richard Dorman ja JJK:ssa aiemmin pelannut Touko Tumanto.

– Dorman on erittäin monipuolinen kaveri. Hän tuo ryhmään myös hieman lisää pääpelivoimaa. Palosaari on mielenkiintoinen nuori pelaaja, joka on jo nähty maajoukkueissa. Tumanto ja Korsunov ovat myös todella kiinnostavia kavereita, luettelee joukkueen vastuuvalmentaja Christoffer Kloo, jonka suojatit pelasivat perjantaina 11-v-11 -matsin ihan keskenään.

– Se näytti ihan siltä, että ollaan tammikuun alkupuolella, nauraa valmentaja kysyttäessä, miltä tuo pelaaminen sitten vaikutti.

– Toisaalta me olemme kyllä valmiimpia kuin vuosi sitten näihin aikoihin ja uskon, että pystymme perjantaina antamaan Jarolle avauspelissämme paremman vastuksen, lisäsi “Toffe”.

Kerhon brassikaksikosta Luis Fernando palasi jo treeneihin ja Daniel Caumonkin pitäisi ilmestyä mukaan mahdollisesti jo tiistaina.

Mollivoittoisempaa on puolestaan se, että täksi kaudeksi kotikonnuilleen palannut hyökkääj Toni Lehtinen on keuhkoputkentulehduksen takia sivussa haalarihommista. Pelaaminen Pietarsaaressa ei näillä näppäimin tule kysymykseen.