123 456 7890

Sama tarina jatkuu
Seinäjoen Jalkapallokerho matkustaa sunnuntaina Iisalmen Sankarniemelle kohtaamaan paikallisen PK-37:n ihan samanlaisen tarinan saattelemana kuin miltei jokaisessa ottelussa tällä kaudella. Ramapana mennään ja siipirikkoisia ollaan.

Sarjataulukossa viidentenä 28 pisteellään majaileva PK-37 on tällä hetkellä Kerholle aikamoinen haaste. Farmiyhteistyön turvin KuPS:n liigaryhmästä pelaajia avukseen saava ylä-savolaisjoukkue on pelannut vahvasti, eikä missään nimessä ole helppo vastustaja.

Kerho starttaa otteluun ilman Mikko Ylihärsilää, Mikael Muurimäkeä, Johannes Saranpäätä, Miika Asunmaata, Toni Kujalaa, Miikka Tuovilaa, Jaakko Lampea ja mahdollisesti myös ilman maanantaina poliisikoulun starttaavaa Ville Pajulaakin. Eipä siis kauheasti naurata.

Onneksi sentään Petri Niemi, Timo Rauhala ja mahdollisesti kippari Ville Ylinen ovat mukana. “Puuha” ja “Tinke” ovat sovittaneet syntinsä pelikiellon muodossa ja “Ylli” on ollut treeneissä mukana pohjevammansa jälkeen.

Kevätkierroksella PK-37 kohdattiin Provinssi-perjantaina tummanpuhuvissa merkeissä. Ottelu oli sangen kaksijakoinen ja päättyikin pistejakoon maalittomasti. Tuossa pelissä kumpi tahansa olisi voinut ottaa voiton, joten siinä mielessä tulos oli hyvinkin oikeutettu.

Kerho sai edellisessä ottelussaan katkaistua viiden ottelun voitottoman putkensa nuijittuaan heikon KajHan selkein 5-2 -numeroin. Ottelun sankari oli ilman muuta A-junnuikäinen Teemu Penninkangas viimeisteltyään kaksi maalia ja tehtyään esityön Nuutti Panulan osumaan. Aivan loistavasti pelasi myös Mikko Väänänen iskien kauden ensimmäisen maalinsa ja syöttäen toisen “Pennin” maaleista.

Samanlaisia tehoja tarvitaan nyt, kun hyökkäyskalusto on aika ohuella ryhmällä matkassa. On käytännössä varmaa, että A-junnuista avauksessa on “Pennin” lisäksi edellisessäkin pelissä keskikentällä vahvasti esiintynyt Saku Koskinen.

Sarjataulukko ei juuri Kerhoa tällä hetkellä imartele. Sijoitus on kahdeksas GBK:n mentyä torstaina Blackbird-voitollaan ohi. Jos Iisalmesta saadaan voitto mukaan, nostaa se Kerhon ohi GBK:n ja aivan PK-37:n kantaan.

Iisalmelaisten tehokkaimmat maalintekijät ovat tällä kaudella olleet KuPS-apu Petteri Rönkkö kahdeksalla maalillaan ja Jani Laukkanen viidellä osumallaan. Vastaavasti Kerhon tulivoimasta ovat vastanneet kuudesti osuneet Juha Etelä-Aho ja Ville Pajula, sekä viisi maalia viimeistellyt Mikael Muurimäki.

Ottelu alkaa Iisalmessa klo 18.30.