123 456 7890

José Nadson, Moshtagh Yaghoubi ja Denys Oliinyk valittiin jälleen Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen. Tällä kertaa toukokuun joukkueeseen. Sama kolmikko valittiin SJK:sta aiemmin myös huhtikuun joukkueeseen. SJK-väki onnittelee pelaajia valinnasta.

Veikausliigan toukokuun pelaajaksi valittiin niin ikään sama pelaaja kuin viime kuussa, ja palkinto menee jälleen FC Interin Filip Valencicille. Kuukauden valmentajaksi valittiin FC Interin Jose Riveiro.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin SJK:n kolmen pelaajan lisäksi, kaksi pelaajaa FC Interistä, HIFK:sta ja Ilveksestä. FC Hongasta ja KuPS:sta nimettiin kummastakin yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Löydät koko kuukauden joukkueen Veikkausliigan nettisivuilta.

Veikkausliiga jatkuu taas ensi viikolla, kun SJK matkustaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi. HIFK – SJK pelataan tiistaina 18.6. klo 18.30 ja Seinäjoella sitä katsotaan Vierasmatsi Live -tapahtumassa OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa. Paikan päälle matkustavat SJK-kannattajat ja -katsojat, sijoittuvat Telia 5G Areenan Pääkatsomon lohkoon 101, jonne sisäänkäynti on Pääkatsomon keskiovesta. Liput sinne saa ennakkoon edullisesti, ainoastaan tästä linkistä: Liput SJK-katsomoon.

Ottelun jälkeen on myös yhteinen illallinen Helsingissä joukkueen, joukkueen tukijoiden sekä paikalle matkustavien kannattajien tai Helsingin suunnassa asuvien kannattajien kanssa. Tilaisuus järjestetään Helsingin Hietalahden Portin ravintolalaiva MS Louisianassa, ja sinne voi ostaa illalliskortteja 30 euron hintaan.