123 456 7890

Salli innoissaan otteluparista

Seinäjoella palloiluoppinsa saanut Janne Salli ehti urallaan edustaa paitsi Sepsi-78:aa ja TP-Seinäjokea, myös FC Hakaa, Tampereen Pallo-Veikkoja ja viimeiseksi Ilvestä. Ulkomailla Salli pelasi englantilaisen Barnsleyn väreissä.

Nykyisin mies nähdään jalkapallon parissa vain katsomossa. Kevättalvella hän ehti piipahtaa Seinäjoella II KOMIA-turnauksessa ja kesälläkin katsomassa treenimatsin Leyton Orientia vastaan.

Nyt arvottu nousukarsinnan ensimmäisen kierroksen ottelupari sai miehen myhäilemään.

– Aivan loistava pari. Ehkä kaikkien aikojen paras matsi Kakkosen joukkueiden kesken tulossa. Olen taatusti Tammelassa paikalla ja tarkoitus on tulla Seinäjoellekin katsomaan, hehkutti Salli työkiireiltään.

– Tällaista tämä nykyisin on, ei ole niin kuin pelatessa. Silloin oli aikaa surffailla vaikka kuinka, naurahti mies kertoessaan kuulumisiaan.

Vaikka Salli ei koskaan Kerhon nuttua kantanutkaan, mies vakuuttaa kannattavansa kotikapunkinsa joukkuetta. Noin yleensä siis.

– Kyllä nyt on pakko mennä aika puolueettomalla linjalla, koska sitten taas Ipassa pelaa aika monta vanhaa pelikaveria. Vaikkei se nyt olekaan mahdollista, niin toivon kyllä kummankin seuran nousevan Ykköseen, sanoo Salli, jonka papereissa Kerho on otteluparin suosikki.

– Vaikken ole nähnyt Kerholta sarjapelejä, on se niissä näkemissäni peleissä osoittanut olevansa kyllä erittäin vahva joukkue. Monet pelaajista pelasivat vielä viime kaudella liigaa ja se näkyy kentällä. Ilveksessä tietyt asiat kestävät vertailun, mutta silti näen SJK.n olevan parin suosikki, pyörittelee Salli.

Viime kaudella itsekin karsinnoissa mukana olleena Salli tietää, millaista menoa on luvassa.

– Toivottavasti Tammela täyttyy lauantaina samaan malliin kuin viime vuonna. Siellä oli hieno fiilis silloin ja samaa tässä odotellaan nytkin. En usko, että Ilveskään lähtee ottelussa peruuttelemaan, sillä kyllä heidän on saatava hyvä tulos kotikentällä, muuten voi Seinäjoen reissu olla aika ankea, lisää Salli.