123 456 7890

Kerho 07 aloitti Kakkosen länsilohkon ottelun Maskua vastaan Keskuskentällä todellisella salama-osumalla, sillä jo ensimmäinen hyökkäys päättyi kotijoukkueen maaliin. Ottelu ehti vanheta vain 45 sekuntia, kun Elias Ahde avasi maalitilin Tuomas Lähdesmäen syötöstä.
Siihen kotijoukkueen maalit sitten jäivätkin ja läpiottelun kovaa pelannut vierasjoukkue onnistui kahdesti saamaan pelivälineen maaliverkkoon, napaten koko pistepotin mukaansa.

Kerho 07 – Masku 1-2 (1-1)
1-0 1 min Elias Ahde
1-1 10 min Kari-Pekka Koivunen
1-2 59 min Kari-Pekka Koivunen

Kerho sai otteluun fantastisen, kun palloa kaivettiin Maskun maalista jo 45 sekunnin jälkeen. Aki Sipilä ja Tuomas Lähdesmäki taistelivat pallon Kerholle ja Lähdesmäki syötti Elias Ahteelle. Ahde harhautti Maskun maalivahdin, Ville Seppäsen ulos tilanteesta ja pisti pallon tyhjään maaliin. Maali oli Ahteelle kuudes Kakkosessa.

Kerho sai luotua hyvän määrän maalipaikkoja ottelun alussa. Teemu Penninkangas laukoi vasemmalta, mutta Seppänen pystyi peittämään laukauksen. Pian tämän jälkeen Lähdesmäki laukoi hyvin ja Seppänen torjui eteensä, mutta reboundissa ei ollut kerholaisia. Elias Ahde oli lähellä iskeä seitsemännellä minuutilla jo illan toisen maalinsa. A-juniori-ikäinen Ahde otti pallon hyvin haltuun boksissa ja harhautti puolustajan tyylikkäästi. Sijoitus kuitenkin epäonnistui ja pallo meni vasemmalta ohi maalin.

Masku tasoitti ottelun 10. minuutilla. Jari Oksanen keskitti oikealta laidalta Kari-Pekka Koivuselle, joka puski pallon Kerhon verkkoon. Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen Teemu Penninkangas pääsi laukomaan vasemmalta, mutta veto tuli suoraan Seppäselle. Masku siirtyi ottelussa kuskin paikalle. Läpi ottelun kovaa, ja valitettavan usein liiankin kovaa pelannut vierailija ei kuitenkaan onnistunut luomaan juurikaan maalipaikkoja. Joel Wulff nousi hyvin keskeltä ja pääsi laukomaankin, mutta Paavo Valakari selvitti Wulffin laukauksen helposti. Tauolle lähdettiin 1-1 –tasalukemista.

Toisen puoliajan alkuhetkillä Tuomas Lähdesmäki sai pallon rankkarialueen rajalla. Tuppu pääsi kääntymään ja laukoi puolustajan kautta hiukan ohi maalin. Vajaan tunnin kohdalla Maskun Toni Kuisma ja Kari-Pekka Koivunen pistivät Kerhon puolustuksen solmuun helponnäköisesti ja Koivunen pääsi iskemään joukkueensa johtoon. Tämän jälkeen Kerho ei enää päässyt ottelun alun ja aiempien otteluiden tasolle. Tuomas Lähdesmäki pääsi puskemaan Jyri Hietaharjun antamasta kulmapotkusta, mutta pusku suuntautui ohi maalin. Kerho ei saanut kunnollista loppurynnistystä aikaiseksi, joten Masku nappasi kolme pistettä.

Vastustaja puolusti hyvin ja oli tiiviinä. Ei saatu vastustajaa paineen alle. Pallo ja pelaajat liikkuivat liian hitaasti, tehtiin homma vaikeaksi itsellemme. Vastustaja otti etenkin toisella puoliajalla tilan meiltä pois hyvin. Vastustaja teki sen mitä osaa ja he tekivät sen hyvin. Kadotimme otteen 20 minuutin pelin jälkeen. Annettiin pallo pois liian helposti, sanoi Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen ottelun jälkeen.

Kerhon seuraavakin ottelu on kotiottelu, mutta se pelataan poikkeuksellisesti Ylistaron kentällä. Ottelu alkaa sunnuntaina 20.7. klo 18.30.

Kerho 07:Paavo Valakari MV, Kalle Taimi, Antti Viita, Tuomas Rintamäki (69› Miika Korpela), Jesse Jääskeläinen, Aki Sipilä (82› Niko Laaksonen), Jyri Hietaharju, Jesse Sarajärvi, Tuomas Lähdesmäki, Teemu Penninkangas ja Elias Ahde (69› Samppa Bouroussi).

Valmennuskaksikko Max Peltonen ja Jorma Tuohisaari seuraamassa peliä tarkkana.