123 456 7890

Walesilaispuolustaja Richie Dorman jatkaa SJK:ssa kahden vuoden jatkosopimuksella.

27-vuotias Dorman on noussut jo seuraikoniksi, sillä hän on Toni Lehtisen jälkeen kaikkien aikojen eniten otteluita pelannut pelaaja. Neljässä kaudessa pelejä on kertynyt yhteensä 97 ja Lehtisellä niitä on vain kolme enemmän. Hän on ollut mukana nostamassa seuraa Veikkausliigaan, voittamassa Suomen mestaruutta, SM-hopeaa ja Liigacupia. Päättyneellä kaudella hänet valittiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen toukokuussa.

Dorman loukkaantui pahasti elokuussa ja kausi jäi häneltä kesken. Leikkaus ja kuntoutuminen on kuitenkin sujunut hyvin ja hän on taas täydessä pelikunnossa kun valmistautuminen kauteen 2016 alkaa joulukuussa.

– kommentoi Richie Dorman sopimusta.

Richie Dorman iski kesällä unohtumattoman maalin KuPS ottelussa toukokuussa, purjehtien läpi koko kentän.

Oikean laitapakin paikalla parhaiten viihtyvä Dorman pystyy pelaamaan myös keskikentällä useita eri rooleja, sekä keskuspuolustajana. Dorman pelaa kovaa mutta reilusti ja aina sydän mukana pelissä.

Dorman aloitti uransa Englantilaisen Blackburn Roversin akatemiassa ja aikuisuralla hänen ensimmäinen joukkueensa oli Walesin pääsarjassa pelaava Broughton Airbus UK. Seinäjoelle hän siirtyi joulukuussa 2011 ja nousi nopeasti joukkueen luottopelaajiin. Hän on edustanut Walesia eri ikäkausimaajoukkueissa, sekä viimeksi alle 23-vuotiaiden ns. olympiamaajoukkueessa.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2017 loppuun. SJK:lla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta kaudelle 2016.