123 456 7890

Ressut vieraisille
SJK Reservien vierasottelut jatkuvat tiistaina Koivulahdessa FC Kuffenia vastaan. Reserveille ottelu on kauden viides ja isännille kuudes.

Ressut johtavat Nelosta puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki pelaamansa kamppailut. Ensin tuli putkeen kolme kotivoittoa ja kauden ensimmäinen vierasottelukin Vaasassa päättyi ressujen 4-2 -voittoon SuSi Young Boysista.

Edustusjoukkueen pelattua maanantaina Kokkolassa siltä suunnalta ei kalustoa ole tulossa isommin mukaan. Vain pitkän toipumisloman viettänyt Jaakko Lampi pelannee kauden ensimmäisen ottelunsa tiistai-iltana.

Tämähän ei kuitenkaan Jari Kujalan valmentamalle ryhmälle ole mikään ongelma, sillä materiaalia on omastakin takaa melko lailla käytettäväksi.

Maalinteko on ollut melko mukavalla tavalla kuosissa, sillä joukkue on paukuttanut keskimäärin reilut neljä osumaa ottelua kohti. Eniten maaleja on tilillään neljä kertaa osuneella Joonas Kuivalaisella.

FC Kuffen pelasi viimeksi toukokuun viimeisenä päivänä vieraissa Kaskö IK:ta vastaan hakien mukaansa pisteen 3-3 -tasapelin myötä. Sarjataulukossa koivulahtelaiset ovat seitsemällä pisteellään nyt viidentenä.

SJK Reservien pahimmat uhkaajat tällä hetkellä ovat kakkosena oleva Sisu-Pallo, jolla on viidestä ottelusta tilillään 10 pinnaa, sekä KoFF/PeIK ja Ponnistus, jotka kumpikin ovat saalistaneet neljästä ottelusta kasaan yhdeksän pistettä.

Tämä viikko on reservijoukkueelle varsin tiukka, sillä seuraava kotimatsi pelataan jo perjantaina, jolloin vieraaksi Nurmon Pallonurmelle saapuu Närpes Kraft/2.

ensin on kuitenkin hoidettava kunnialla tiistain vierailu Koivulahteen, missä ottelu alkaa klo 19.00.