123 456 7890

Ressut Vaasaan

Jari Kujalan luotsaamat SJK Reservit reissaavat tänään Vaasaan sarjassa viimeisenä olevan ABC:n vieraaksi. Tavoitteena on tietenkin hakea jo 12 peräkkäinen voitto ja jatkaa vakuuttavaa menoa sarjan kärjessä.

Ressut avasivat syyskierroksen tiistaina vakuuttavalla tavalla nujertamalla kotijoukkueena Linnanpuistossa esiintyneen Sisu-Pallon peräti 6-1 (1-0).

Ressut repäisivät kymmenessä minuutissa toisella puoliajalla tyrmäävän johdon osoittaen kuntopohjan kestävätn mainiosti. Isäntäjoukkue ei kyennyt vastaamaan ressujen menoon kuin yhdellä kavennusmaalilla ottelun loppuhetkillä.

Tulivoimaa Kujalan kalustosta löytyy todella paljon. Sisu-Palloa vastaanmaalinteossa onnistui kuusi eri pelaajaa, joista Jesse Hautala liittyi 18. pelaajana maalintekijöiden listalle.

Tehokkaimmat maalitykit ovat olleet 11 osumaa yhtä monessa ottelussa viimeistellyt Joonas Kuivalainen ja kahdeksan maalia tehnyt Ville Pakkala.

Vastaan asettuva ABC on onnistunut voittamaan vasta kaksi ottelua ja pelannut kolme tasan. Tappioita on tilillä kuusi. Näin joukkue on jumittunut sarjan tyveen, joskin tasapistein Kaskö IK:n kanssa.

Periaatteessa SJK Reservit lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta jokainen matsi on pelattava hyvällä asenteella. Niin myös tämä.

Ottelu pelataan Vaskiluodon nurmella klo 19.00.