123 456 7890

Ressut palaa kotikentälle
SJK Reservit palaa kotikentälleen, Nurmon Pallonurmelle, perjantai-iltana. Joukkue kohtaa kauden kuudennessa ottelussaan Närpes Kraft/2:n, joka on sarjataulukossa kahdeksantena.

Ressut puolestaan ovat Vaasan Piirin Nelosen piikkipaikalla voitettuaan kaikki viisi otteluaan tähän mennessä. Viimeksi kaatui tiistaina vieraskentällä FC Kuffen numeroin 2-0 Samuli Mäenpään ja Ville Pakkalan maaleilla.

Jari Kujalan luotsaama SJK Reservit on pelannut täysin odotusten ja toiveiden mukaisesti tähän saakka. Kausi alkoi kolmella peräkkäisellä kotiottelulla, jotka joukkue myös voitti. Kaksi seuraavaa ottelua ressut pelasivat vieraissa Vaasan suunnassa tuoden myös kummaltakin matkaltaan täydet pisteet.

Närpes Kraft/2 on viidestä ensimmäisestä matsistaan voittanut kaksi ja hävinnyt kolme ottelua. Tähän saakka joukkueen ottelut ovat olleet sarjan keskiarvoon verrattuna erittäin vähämaalisia, sillä Kraft on itse tehnyt kuusi maalia ja päästänyt yhdeksän.

SJK Reservien vastaavat numerot ovat 19 tehtyä ja kuusi päästettyä maalia.

Edellisessä ottelussaan Kraft osoitti vaarallisuutensa kaatamalla kotonaan naapuriseura Kaskö IK:n 2-0. Lapuan Ponnistuksen erittäin vahvan joukkueen onnistui puolestaan kellistää närpiöläiset näiden edellisessä vierasottelussa niukasti 2-1.

Sarjassa kakkosena oleva KoFF/PeIK oli Kraftia vahvempi Närpiössä selvin 4-1 -numeroin, mutta vastaavasti Malax IF joutui taipumaan kotonaan Kraftille 2-1. Juuri tiistaina ressuille hävinnyt FC Kuffen kaatoi Kraftin kauden avauksessa 2-0.

Ressujen tulivoimasta kertoo se, että maalit ovat jakautuneet yhdeksän pelaajan kesken. Parhaat maalintekijät ovat tähän mennessä neljä maalia mieheen iskeneet Ville Pakkala ja Joonas Kuivalainen. Olli Rintamäen tilillä maaleja on kolme ja Petri Hutulla kaksi Henri Saranpään tavoin.

Ottelu alkaa Pallonurmella klo 19.00 ja siitä onkin mainio tilaisuus aloittaa Kerho-viikonloppu hakemalla tunnelmaa lauantain Kakkosen kärkimatsiin Kerhon ja PK-37:n välillä.