123 456 7890

Ressut Kolmoseen

SJK Reservien nousu Kolmoseen ensi kaudeksi varmistui illalla, vaikka joukkue ei edes ollut pelikentällä.

Kaikki kauden sarjaottelunsa voittanut ja Nelosta ylivoimaiseen tyyliin dominoinut SJK Reservit varmisti paikkansa Vaasan- ja Keski-Pohjanmaan Piirien Kolmosessa sen pahimman uhkaajan, jo 17 pisteen päähän jääneen sarjakakkosen Lapuan Ponnistuksen kontattua kotonaan KoFF/PeIK -yhdistelmää vastaan lukemin 2-0 (0-0).

Lapualla ottelua seurannut joukkueen vastuuvalmentaja, Jari Kujala, oli syystäkin tyytyväinen, vaikka mieluusti hänkin olisi halunnut nähdä joukkueen nousun tapahtuvan oman pelin yhteydessä.

– Emme me nyt voineet tahallamme mennä kenellekään häviämään vain sen vuoksi, että saataisiin juhlia nousua oman pelin yhteydessä. Onhan tämä hieno homma. Tämä oli tavoite ja sen eteen joukkue on oikeasti tehnyt kiitettävästi töitä, hehkustti Kujala nousun varmistuttua.

SJK Reservien 15 peräkkäisen voiton putki on melko kovaa valuuttaa ihan valtakunnallisestikin. Vain Itä-Suomen Lohko A:ssa pelaava JoPS/2 on voittanut kaikki pelaamansa ottelut, mutta niitä on takana vasta kymmenen.

Viidellä ylimmällä sarjatasolla ei mikään muu joukkue ole toistaiseksi tällä kaudella kyennyt SJK Resrvien kaltaiseen dominointiin, josta viimeisin näyte oli maanantain 14-2 -murskaus FC Kuffenia vastaan.

Ensi kaudella homma jatkuu siis Kolmosessa, eikä ole oikeasti mitään syytä epäillä, etteikö joukkue menestyisi tälläkin kokoonpanolla siellä vallan mainiosti!