123 456 7890

Ressut aloittavat kuun alussa

SJK Reservit aloittavat valmistautumisensa ensi kauden Kolmoseen marras-joulukuun vaihteessa vastuuvalmentaja Jari Kujalan johdolla.

– Aloitellaan silloin ja treenataan pari kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, kertoo Kujala, joka on vetänyt pari viikkoa henkeä jalkapallosta.

– En ole vielä kauheasti ensi kautta rakennellut, mutta tästä se vähitellen lähtee käyntiin. Ei nyt ainakaan mitään joukkopakoa joukkueesta ole tulossa ja Mikael Muurimäkihän tulee edustuksesta ainakin uutena kasvona joukkueeseen, Kujala naurahti.

Viime kauden mittaan edustuksessa mukana käyneet Petri Niemi, Johannes Saranpää ja Tomi Peltokangas ovat ainakin näillä näkymin jatkamassa pelejään myös sarjaporrasta ylempänä.

Ensi kauden mittaa luvassa onkin melko mielenkiintoisia otteluita Kolmosessa, sillä lähialueeltakin löytyy kiistakumppaneita Lapuan Virkiän ja Kauhajoen Karhun muodossa.

– Vaasan suunnassa käydään neljä kertaa, Kokkolassa kahdesti ja Pietarsaaressa kahdesti, eli matkat eivät onneksi ole kauhan pitkiä, lisäsi Kujala.

Kolmosen muut joukkueet ovat mitä ilmeisimmin FC Kiisto A-Team, Norravalla FF, Ykspihlajan Reima, GBK/2, IFK Jakobstad, JBK, Sundom IF, FC Korsholm ja FC Komu jo edellä mainittujen ja SJK Reservien lisäksi.