123 456 7890

Ressuja ei pysäytetä

Sisu-Pallo – SJK Reservit 1-6 (0-1)
29 min 0-1 Petri Huttu
62 min 0-2 Johannes Saranpää
69 min 0-3 Joonas Kuivalainen
70 min 0-4 Jesse Hautala
71 min 0-5 Ville Pakkala
80 min 1-5 Joni Wilgren
88 min 1-6 Herman Mäenalanen

SJK Reservejä ei pysäytetä Vaasan Piirin Nelosessa. Kamppailu kaupungin herruudesta kyseisellä sarjatasolla päättyi isäntäjoukkue Sisu-Pallon kannalta murheellisesti ressujen taottua toisella puoliajalla viisi maalia.

Ensimmäinen puoliaika oli ennätysyleisön Linnanpuiston kentän reunoille keränneessä kamppailussa tasainen ja vain Petri Hutun todella upean kuvion päätteeksi viimeistelemä maali erotti joukkueet numerollisesti toisistaan.

Toisella puoliajalla mentiin reilun tunnin verran tiukasti, vaikka kieltämättä vierasjoukkueena esiintynyt SJK Reservit dominoikin ottelua pelillisesti. Koko ajan oli tunne, että on vain ajan kysymys, koska peli repeää ja niin siin sitten kävikin.

Johannes Saranpään upea maali vei ressut kahden maalin johtoon ja kolmen maalin sikermä kolmessa minuutissa ratkaisi matsin lopullisesti Joonas Kuivalaisen, Jesse Hautalan ja Ville Pakkalan iskettyä kipeästi kotijoukkueen suonta maalien muodossa.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Joni Wilgren kavensi ja kaunisteli numeroita, mutta pari minuuttia ennen loppua Herman Mäenalanen suti pelivälineen kulmurin jälkeen maaliin sinetöiden tylyt lukemat.

Voitto oli ressuille Nelosessa 11 peräkkäinen. Samalla se piti kaulan kakkosena olevaan Ponnistukseen 12 pisteessä.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas (76. Atte Tervasmäki), Samuli Mäenpää (72. Herman Mäenalanen), Vesa Kivimäki, Petri Niemi, Sami Metsäranta (46. Juho Pajula), Joonas Kuivalainen, Johannes Saranpää, Petri Huttu, Jussi Kankaanpää (63. Olli Rintamäki), Henri Saranpää (67. Jesse Hautala), Ville Pakkala