123 456 7890

Ressuille avaustappio

Närpes Kraft/2 – SJK Reservit 4-3 (1-0)
43 min 1-0 Ante Konjevic
46 min 1-1 Johannes Saranpää (rp)
54 min 2-1 Andreas Häggqvist (rp)
56 min 2-2 Johannes Saranpää
74 min 3-2 Ante Konjevic
77 min 4-2 Marcus Sjögå;rd
89 min 4-3 oma maali

SJK Reservien haave tappiottomasta sadan maalin kaudesta voitiin kuopata Närpiön Keskuskentällä.

Isäntäjoukkue Kraft/2 oli liikenteessä huomattavasti paremmalla aktiviteetilla, ahkerammalla liikkeellä ja joukkuetta kiinnosti selkeästi enemmän ottaa pinnat Nelosen ottelusta varmistaakseen sarjapaikkansa.

Ressuille pelillä ei ollut muuta merkitystä kuin näennäinen kunnia, joka sekin nyt sitten meni siinä mielessä, että tappioitta kautta ei kyetty selvittämään.

On ihan luonnollista, että mielessä siinteli jo saunailta, joten siinä mielessä tappion voi ehkä jollakin tavalla sulatella.

– Siis ei ollut yhtään mukavaa hävitä. Siitä on nimittäin melko pitkä kun on viimeksi hävitty, hapanteli vastuuvalmentaja Jari Kujala.

Kotijoukkue meni johtoon juuri ennen taukoa Ante Bonjevitsin maalilla, mutta heti tauon jälkeen Johannes Saranpää tasoitti pilkulta.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Andreas Häggqvist vei isännät uudelleen johtoon pilkulta, mutta “Jossu” tasoitti pelin suoraan sivuvaparista.

– Siinä vaiheessa uskoin, että peli tosiaan kääntyy meille. Toisen jakson alku oli meiltä hyvää peliä, pyöritteli Kujala.

Eipä vain kääntynyt, sillä 74. minuutilla Ante Bonjevits pääsi laidasta läpi ja laukoi pallon aivan taka-alakulmaan. Maalille ei Atte Tervasmäki voinut mitään. Kolmisen minuuttia myöhemmin Marcus Sjögå;rd vei isännät kahden maalin johtoon paristakympistä lähteneen laukauksen muutettua suuntaa pakista.

Vielä minuutti ennen loppua vieraat nousivat kuitenkin maalin päähän Johannes Saranpään keskitettyä mainiosti pilkulle. Sinne oli kiiruhtamassa Juho Pajula, mutta ennen kuin “Pujo” pääsi palloon, Karftin alakerta sohlasi pallon omiin.

– Vähän oli sellainen tunne, että mielessä oli jo saunailta ja se, että sarjanousu oli varmistettu. Pakko kuitenkin sanoa, että kun tähän asti on menty ajoittain melkein kävelyvauhtisia joukkueita vastaan, niin nyt Kraft tuli vauhdilla. He yllättivät meidät tappelemalla tosi hyvin ja tulemalla iholle, antoi Kujala kehuja isännille.

– Ei tässä missään nimessä olle lyömässä läskiksi loppuja pelejä, vaan halutaan kuitenkin hoitaa sarja kunnialla loppuun. Pelit jatkuvat jo maanantaina, jolloin Petri Niemi ja Sami Metsänranta sitten huilaavat pelikielloissa ja Juho Pajula lähtee opiskelemaan, eli kolme on ruodusta poissa. Aika kapoisella nipulla oltiin nytkin matkassa, mutta maanantaina saadaan pari kaveria lisää mukaan, lisäsi Kujala.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas (46. Atte Tervasmäki), Sami Metsänranta (65. Tuomas Kallionpää), Timo Taipale (51. Juho Pajula), Petri Niemi, Samuli Mäenpää, Joonas Kuivalainen, Johannes Saranpää, Saku Koskinen (60. Juuso Koskela), Jaakko Vähäpesola, Ville Pakkala, Vesa Kivimäki