123 456 7890

Ressuilla paikallista
SJK Resrvit kohtaa tiistain paikalliskamppailussa Sisu-Pallon, joka keväällä kauden avausottelussa pisti Jari Kujalan suojatit todella ahtaalle taipuen niukasti 3-2 (2-1).

Sarjataulukossa Sisu-Pallo on valunut hyvän alun jälkeen viidenneksi ja on sarjaa ylivoimaisesti johtavaa SJK Reservejä perässä jo 15 pistettä kauden puolivälissä.

Toisaalta ressujen johto sarjassa on jo 12 pistettä muutenkin, eli Sisu-Pallolla on erinomaiset mahdollisuudet nousta vielä taistelemaan sijoista 2.-3.

Ilman sen suurempaa pullistelua voi kai todeta, että vain ihme pudottaa ressut sarjan piikkipaikalta. Tavoite on alusta asti ollut nousu Kolmoseen, eikä siitä tulla tinkimään tässäkään vaiheessa.

Edellisessä ottelussaan ennen sarjataukoa ressut ottivat tyrmäysvoiton sarjanousija Malax IF:stä Nurmon Pallonurmella lukemin 9-0. Tauon jälkeen joukkue on treenannut muutaman kerran ja pelasi sunnuntaina tunnin mittaisen sparrausmatsin ASM-joukkuetta vastaan.

Tuon kamppailun ressut veivät nimiinsä 1-0 Juha “Tuke” Tuiskun osumalla.

Tiistain otteluun edustuksesta tulevat Miika Asunmaa ja Petri Niemi. Jari Kujalalla on kuitenkin käytössään miltei 30 pelaajaa, joten siinä mielessä ainoa ongelma kokoonpanon kanssa on se, ketä ei saada pöytäkirjaan mahtumaan.

Ressujen maalinteko on sujunut mellevällä 4,4 osuman ottelukeskiarvolla. Alkukaudesta ahnein tykki on ollut Joonas Kuivalainen kymmenellä maalillaan. Piirin tilastojen mukaan Ville Pakkala olisi osunut vain kuusi kertaa, mutta todellinen saldo on seitsemän osumaa.

Henri Saranpää on maalannut viidesti ja Olli Rintamäki neljä kertaa. Sen jälkeen alkaakin olla jo tungosta tilastoissa, sillä yhteensä 17 pelaajaa on jo onnistunut viimeistelyssä tällä kaudella.

Matsi on todellinen keski-eurooppalainen iltapeli, sillä se starttaa vasta SJK – Leyton Orient -ottelun jälkeen klo 21.00. Valitettavasti ottelu pelataan Linnanpuistossa, eikä Keskuskentällä, mutta onneksi siirtymämatka on lyhyt katsojille!