123 456 7890

Kerho 07 valmistautuu Kakkosen Pohjoislohkoon kohtaamalla harjoitusottelussa Närpiön Kraftin Polarhallissa lauantaina 16.3. klo 14.20.

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkueena toimiva Kerho 07 kohtaa Kraftin tälle talvea jo toistamiseen. Helmikuussa Seinäjoella pelatun harjoitusottelun Kraft vei 0-2 luvuin nimiinsä ja tuolloin maalintekijänä molemmissa osumissa toimi Mario Rac.

Huomiseen kamppailuun Kerho 07 lähtee isolla ryhmällä, vaikka edustusjoukkue pelaakin saamaan aikaan omaa harjoitusotteluaan Seinäjoella Ilvestä vastaan. SJK U19 joukkueella ei ole peliä tänä viikonloppuna, joten käytännössä kaikki sen pelaajat ovat käytettävissä Närpiössä. Myös edustusjoukkueen pelaajia lähtee mukaan.

Tähän asti Kerho 07:n talvikausi onkin sujunut varsin mallikkaasti, alati vaihtuvasta kokoonpanosta riippumatta, sillä neljästä pelatusta ottelusta joukkue on voittanut kaksi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt vain Kraftille talvikauden avauksensa.

Maalejakin joukkue on mättänyt, sillä talvikauden maalisuhde on 12 maalia plussan puolella.
Talvikauden parhaana maalintekijänä on kunnostautunut Miika Asunmaa, joka on iskenyt jo kuusi osumaa. Mikael Muurimäki, Veli-Pekka Pajula ja nuori virolainen testihyökkääjä Marten Saarlas ovat kaikki iskeneet kahdesti mieheen.

Yllivoimaa! Kerhon johtajana toimii kokenut Ville Ylinen

Joukkueen kapteenina toimiva Toni Kujala saattaa olla pelistä pikkukolhujen vuoksi sivussa, mutta nauhaa kantanee tässä pelissä kunnialla Ville Ylinen.
Lisäksi mukana saatetaan nähdä uusia testimiehiäkin tai vielä sopimuksettomia pelaajia, sillä joukkue tarvitsee lisää miehiä riveihinsä ennen kauden alkua.

IF Kraft – Kerho 07 lauantaina 16.3. klo 14.20, Närpiön Polarhallissa.