123 456 7890

Reservit Kaskisiin
SJK Reservit vierailee illalla Kaskisissa, missä paikallinen Kaskö IK yrittää iskeä kapuloita nousujunan raiteille ihan tosissaan. Tähän mennessä siihen ei kukaan ole toistaiseksi kyennyt, vaan ressut ovat voittaneet kahdeksan ensimmäistä otteluaan putkeen.

Sarjataulukon piikkipaikka on siis tukevasti SJK Reservien hallussa peräti kymmenen pisteen erolla kakkosena olevaan Sisu-Palloon.

Takavuosina jopa Kakkosessa pelannut isäntäjoukkue Kaskö IK on taulukossa yhdeksäntenä kahdeksalla pisteellä, eli 16 pinnaa SJK Reservejä perässä.

Ressut kaatoivat viimeksi kotikentällään Nurmon Pallonurmella todella hurjan esityksen jälkeen ihan statistiksi jääneen Lapuan Ponnistuksen peräti 7-0 Kaskö IK:n hävittyä edellisen ottelunsa vieraissa Malax IF:lle 3-1.

“Kikken” on tähän mennessä ottanut kaksi voittoa ja pelannut kahdesti tasan häviten neljä peliä. Voittonsa punanutut ovat puristaneet ABC:stä 5-1 ja KoFF/PeIK:sta 3-1.

Vieraiden kalustosta löytyvät myös Nelosen Vaasan Piirin vaarallisimmat tykit. Joonas Kuivalainen on osunut kahdeksassa ottelussa seitsemän kertaa ja Ville Pakkala kuudesti. Näillä tuloksilla kaksikko on lohkon maalintekijätilaston ykkösenä ja kakkosena.

Valmentaja Jari Kujala vie joukkonsa illalla Myllylahden idylliselle merenrantakentälle hakemaan lisää pisteitä, se on kirkkaana mielessä. Vieraissa on alla neljästä pelistä neljä voittoa ja viides maistuisi todellakin hyvälle.

Kaskö IK:n kohdalla kannattaa kuitenkin huomioida se, että joukkue on 14 maalistaan tehnyt peräti tusinan kotonaan, eli nyt olisi taas oivallinen aika pistää oma pää tukkoon ja pelata tänään maalissa torjuvalle Atte Tervasmäelle nollapeli. Kolme nollapeliä pelannut Tomi Peltokangas ei matkaan pääse työesteen vuoksi.

Muilta osin Kujalan nippu on lähes identtinen tuohon menestykselliseen Ponnistus-matsiin, eli edustuksesta mukana ovat samat pelaajat kuin lapualaisia vastaan Petri Niemen, Jaakko Lammen, Miika Asunmaan ja Saku Koskisen muodossa.

Matsi alkaa Kaskisissa klo 19.00.