123 456 7890

Reservit avasi voitolla
SJK Reservit – Sisu-Pallo 3-2 (2-1)
15 min 1-0 Olli Rintamäki
26 min 2-0 Olli Rintamäki
41 min 2-1 Vesa-Matti Tulisalo
47 min 2-2 Juha Jaakonaho
68 min 3-2 Akseli Metsä-Ketelä

SJK Reservit ja Sisu-Pallo avasivat Nelosen kauden Nurmon Pallonurmella varsin vaiheikkaassa ja tasaisessa kamppailussa hyytävän kalseassa kelissä. Kotijoukkue puristi pisteet, mutta helposti ei voitto suinkaan irronnut.

Vaikka kotijoukkue hallitsi peliä täydellisesti koko ensimmäisen puoliajan luoden melkoisen määrän tekopaikkoja, tuli Sisu-Pallo peliin vahvasti saatuaan kavennuksen ensimmäisellä maalia kohti suuntautuneella laukauksellaan ottelun 41. minuutilla.

Sisu-Pallon kavennuksen viimeisteli Petri Perämäen pitkästä vaparista Vesa-Matti Tulisalo jonkinmoisten kommunikointiongelmien avustuksella ressujen alakerrassa.

Reservit menivät johtoon Olli Rintamäen kahdella osumalla ja olipa “Rintsillä” muutama muukin paikka iskeä ottelulle sinetti jo avausjaksolla, mutta tällä erää ei pallo enää löytänyt Santtu Jalkasen taaksen useammin.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkueen alakerta torkahti ja vikkelä Juha Jaakonaho kiitti kuittaamalla pelin tasoihin 47. minuutilla.

Mistä lie johtui, mutta ensimmäisellä jaksolla täysin vastaanottajana ollut Sisu-Pallo heräsi vasta toisella puoliajalla peliin ja taistelemalla heräsikin. Ajoittain kotijoukkueen peli meni ihan puuroksi, mutta sen verran taitoa ja tahtoa löytyi kaikkien haaskattujen tilanteiden vastapainoksi, että voitto saatiin puristettua.

Voittomaaliksi jääneen osuman iski A-junnuista mukaan tullut Akseli Metsä-Ketelä 68. minuutilla. Tosin vielä ottelun loppuhetkillä Sisu-Pallolla oli omat saumansa tasoittaa ottelu.

Peli oli oivallinen osoitus siitä, että taistelemalla pärjää ihan mukavasti, vaikka taitotaso joukkueilla oli ehkä hiukan erilainen. Reservien on syytä käyttää jatkossa maalipaikkansa tehokkaamin hyödykseen, sillä muuten otteluista voi tulla tuskallisia. Pelkkä hallinta ja dominointi ei sinällään riitä.

Kotijoukkueen hahmoja olivat kaksi maalia tehnyt Olli Rintamäki, joka tosiaan olisi helpostikin voinut tehdä toisen mokoman lisää, sekä kippari Lasse Männikkö hiukan poikkeuksellisessa roolissa keskikentän keskellä. Myös pakkina pelannut Johannes Saranpää oli varsin oivallisella pelituulella edustuksesta mukana olleen Petri Niemen tavoin.

Vieraiden alakerrassa Petri Perämäki luuti topparina Mika Hynysen kanssa varsin vakuuttavasti ja toiselle puoliajalle tullut Juha Jaakonaho oli nopeutensa ansiosta todella hankala paimennettava.

Erotuomari Ari Mäkelä oli suorastaan pakotettu antamaan varoitukset kotijoukkueen Sami Metsärannalle, Petri Niemelle ja Juuso Koskelalle, sekä vieraiden Vesa-Matti Tulisalolle. Tuomarointi ei moitittavaa jättänyt.

SJK Reservit: Atte Tervasmäki, Sami Metsäranta, Petri Niemi, Vesa Kivimäki (53. Juho Mäki-Maunus), Johannes Saranpää, Jaakko Vähäpesola, Samuli Mäenpää, Lasse Männikkö, Joonas Kuivalainen (65. Juuso Koskela), Olli Rintamäki (57. Akseli Metsä-Ketelä), Henri Saranpää