123 456 7890

Puolalaishyökkääjä Rafal Wolsztynskin sopimus päättyi nyt kesäkuun alussa, ja siinä ollut optio ei astu voimaan. Wolsztynski palaa perheineen kotimaahansa ensi viikolla.

Haluan kiittää kaikkia teitä SJK-kannattajia ja SJK:n työntekijöitä, kaikista niistä mukavista sanoista, tuesta ja avusta, mitä olen saanut teiltä koko tämän ajan, kun olen ollut seurassa. Minulle jää täältä monta kivaa hetkeä ja muistoa, sekä paljon ystäviä, joiden kanssa minulla oli hauskaa. Kiitos SJK kaikesta, sanoo Rafal Wolsztynski.

Myös koko SJK kiittää Wolsztynskiä kuluneesta yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle lämpimästi onnea tulevaan.

Koko uransa kotimaassaan Puolassa ennen SJK-siirtoa pelannut 27-vuotias Rafał Wolsztynski, teki SJK:n kanssa sopimuksen 12.elokuuta 2021. Hän jäi kuitenkin vähälle peliajalle loppukaudella 2021, mutta onnistui maalinteossa kauden päättäneessä ottelussa FC Interiä vastaan. Kuluvalla Veikkausliigakaudella Wolsztynksi on pelannut viidessä ottelussa, ja hän onnistui maalinteossa kauden ensimmäisessä Veikkausliigan ottelussa Helsingin IFK:ta vastaan. Sopimuksessa olleen option käyttämättömyydestä sovittiin yhteisymmärryksessä, ja Wolsztynski palaa kotimaahansa perheensä kanssa. Kaikkiaan pelejä SJK:n paidassa Veikkausliigassa on 9 ja maaleja niissä on syntynyt kaksi, ensimmäinen viime kauden lopussa FC Interiä vastaan ja toinen kuluvalla kaudella kotipelissä HIFK:n verkkoon.

Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla, ja pelit jatkuvat lauantaina 18.5. klo 17:00 pelattavalla SJK – FC Inter ottelulla. Päivä on samalla OmaSp Stadionin Superlauantai, kun ennen SJK:n Veikkausliigan ottelua tapahtuma-areenalla esiintyy ilmaistapahtumassa Hevisaurus ja Cledos. Ottelun jälkeen, ottelulipulla tai SJK:n kausikorteilla, pääsee osallistumaan tapahtuma-areenan iltatapahtumaan, jossa esiintyy bilebändi Me Viikatoineet, DJ Snabu, HesaÄijä ja illan päättää Aste. Iltatapahtumaan saa myös erillisiä lippuja. Liput Superlauantaihin myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

Ennen Veikkausliigan jatkumista, SJK pelaa Suomen cupin 6.kierroksen ottelun, jossa se kohtaa myös FC Interin. Peli pelataan Seinäjoella ja OmaSp Stadionilla, mutta tarkka pelipäivä ei ole vielä sovittuna. 6.kierroksen runkopäivä on keskiviikko 15.6., mutta molemmat joukkueet haluavat pelata ottelun hieman aiemmin, todennäköisesti 11.-14.6. välisenä aikana. Jos SJK voittaa ottelun, kohtaa se Suomen cupin puolivälierässä voittajan ottelusta VPS – HJK. Suomen cupin finaali pelataan tänä vuonna Helsingin Olympiastadionilla 17. päivä syyskuuta. Löydät kaikki SJK:n tulevat ottelu SJK:n nettisivujen ottelut -kohdasta.