123 456 7890

Raapiiko Ilves sunnuntaina
Tampereen Ilves on palannut palloilukartalle takaisin. Taannoin FC Ilveksenä jopa SM-kultaa voittanut mahtiseura nähdään jälleen miesten peleissä mukana. Ilves ja viime kaudeksi Kakkoseen noussut KooVee löivät hynttyyt yhteen ja näin Tampere Unitedin myötä kartoilta kadonneet tupsukorvat ovat suunnistamassa takaisin kohti ylempiä sarjoja. Siltä ainakin vaikuttaa kun katselee Seinäjoen Jalkapallokerhon tulevan vastustajan nimilistaa.

Yksi merkittävimmistä hankinnoista tälle kaudelle oli entinen FC Hakan kapteeni ja seinäjokelaisen palloilukasvatuksen saanut entinen A-maajoukkuepelaaja ja Barnsleyn ammattilainen, Janne Salli. Toki liigakokemusta löytyy myös Toni Hevonkorvelta, eli dynaaminen duo on varmasti merkittävässä roolissa tulevalla kaudella. Kärjessä sopii varoa MyPassa ja FC KooTeePeessä pelannutta PP-70:n entistä maalitykkiä, Mikko Mäkelää.

SJK lähtee Tampereelle pelattuaan viime viikonloppuna hallikauden viimeisen kotiottelunsa Närpes Kraftia vastaan voitokkaasti 2-1. Peli oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla mainiota, mutta sellaista sen oltava nyt kun edessä on kauden kahdeksas harjoitusottelu. Seitsemän ensimmäistä ovat tuottaneet tasaisen saldon, eli kolme voittoa ja kolme tappiota, sekä yhden tasapelin.

Ilveksen peli on hieman talven aikana ailahdellut, mutta se on jo havaittu, että parhaimmillaan joukkue on todella kova. Käsittelyssä ovat kaatuneet Ykkösestä pudonnut PP-70 (4-2), SalPa (3-0), P-Iirot (4-2), sekä NoPS (2-0), Kontu (1-0) ja FC Blackbird (3-2). Kahdeksasta matsista on siis kuusi voittoa ja tappiot vain P-Iiroilla ja kauden avauksessa PJK:lle.

SJK lähtee Tampereelle ilman muutamaa pelaajaa, eli aika vahvasti on luvassa jälleen peliaikaa kaikille. Poissa ovat Juha Etelä-Aho, Jussi Kankaanpää, Mikko Väänänen, vaihto-oppilashommia tällä hetkellä vetävä Jukka Yli-Renko, varusmiespalveluksessa oleva Ville Kukkanen, sekä erittäin todennäköisesti myös torstain ja perjantain flunssaa sairastanut Tiitus Lehtinen.

– “Etskun” sydämeen pisti Kraft -ottelussa ja sormista alkoi kadota tunto. Se on näitä sairastelun jälkijuttuja ja nyt on sitten edessä parin viikon tauko. “Jussukka” loukkasi samassa matsissa polven sivusiteet ja huili on samaa luokkaa. Tiituksen tilanteen katsomme tänään. Mitään riskejä me emme terveyden suhteen tule ottamaan”, sanoo joukkueen kakkosvalmentaja, Jari Kujala.

– Ei meillä mitään paniikkia ole. Torstaina treeneissä oli 13 kenttäpelaajaa ja siitä puuttui Mikko Kärki, eli kyllä me ihan tarvittavan määrän saamme miehiä matkaan. Tommi Haanpää, Jukka Ahola ja Anssi Syrjämäki ovat meidän mukanamme myös”, lisää Kujala.

Matsi pelataan Pirkkahallissa klo 18.00 sunnuntaina.