123 456 7890

Putkea katkomaan
TP-Seinäjoen B-juniorit ovat hävinneet kolme viimeistä peliään ikäluokan Ykkösessä. Huomenna joukkue matkustaa Ouluun kohdatakseen siellä OLS/1:n.

Tunnelmien ei pitäisi olla ainakaan mitenkään ahdistuneet, sillä kaikki saumat nousuun ovat jo menneet ja nyt on mahdollisuus pelata vapautuneesti.

Joukkue aloittikin ottelunsa FC Blackbirdiä vastaan mainiosti iskemällä kaksi maalia alle kymmenessä minuutissa, mutta sen jälkeen kaikki painui pilvien taakse.

Ensin vieraat kavensivat, sitten lensi maalivahti Jarkko Orava ehkä hiukan kovan tuomion myötä ulos ja pilkulta jyväskyläläiset tasoittivat ottelun mennen vielä johtoonkin ennen taukoa.

Toisen puoliajan kotijoukkue painoi vajaallakin tasoittaen pelin, mutta lopussa kardinaalimunaus keskialueella maksoi voiton.

OLS/1 on ollut aika erikoinen ryhmä tähän saakka. Alla on mm. 9-1 -tappio sarjaa johtavalle JJK:lle, mutta silti kasassa on seitsemän pinnaa muista peleistä.

Ottelun piti alunperin alkaa klo 16.00, mutta viime tipassa ajankohtaa muutettiin neljällä tunnilla.

Näin joukkueet iskevät vastakkain jo puolelta päivin Heinäpäässä Talvikkipuiston sijaan.

Vierasjoukkueen maalissa nähdään uusia kasvo, oli se sitten kuka vain, sillä Orava on kaksi seuraavaa peliä pelikiellossa. Mitä todennäköisimmin maaliin tulee ysikutosten Konsta Rintala, sillä Valtteri Peitso parantelee edelleen olkapäätään.

Ilme on nyt saatava samanlaiseksi kuin se oli kevättalvella, jolloin joukkue pelasi todella mainiota futista. “Mailaa” on turha puristaa, vaan ottaa ilo irti pelaamisesta.