123 456 7890

SJK on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen espanjalaispuolustaja Aimarin kanssa. Sopimuksessa on lisäksi optio ensi kaudesta. Aimar liittyi joukkueen mukaan maanantaina ja hän on käytettävissä ensi lauantaina, kun SJK kohtaa Helsingin IFK:n Helsingissä.

Koko nimeltään Aimar Moratalla Botifoll, on 29-vuotias ja hän pelasi vielä päättyneellä kaudella Llagosterassa, Espanjan toisella sarjatasolla Segunda Divisionissa. Pelipaikka on puolustuksen keskustassa tai sen oikealla laidalla. Kaikkiaan pelejä Espanjan toisella sarjatasolla on kertynyt kahdella viime kaudella 39 ja niissä on syntynyt myös yksi maali.

SJK kiinnitti huomion Aimariin, hänen pelatessaan Espanjan pelaajayhdistyksen sopimuksettomien joukkueessa. Hän pelasi siellä toppariparina jo aiemmin SJK-paitaan siirtyneen Marc Valesin kanssa.

Pelaaja esitellään medialle ja kannattajille tiedotustilaisuudessa keskiviikkona iltapäivällä, yhdessä joukkueen harjoitusrinkiin sunnuntaina liittyneen Billy Ionsin ja Marc Valesin kanssa.

Joukkueesta myös lähtee pelaaja, kun SJK ja puolustaja Abonima Izuegbu ovat purkaneet pelaajasopimuksensa yhteisymmärryksessä maanantaina.

SJK kohtaa ensi lauantaina 28.8. klo 16.00 Helsingin IFK:n Sonera Stadiumilla. Otteluun järjestetään Seinäjoelta bussikuljetus, josta voi lukea lisää SJK:n nettisivujen uutisesta.

Aimar Moratalla

Aimar Moratalla Botifoll, on syntynyt tammikuussa 1988 Espanjan Sant Antoni de Vilamajorissa, 10 kilometrin päässä Barcelonasta. Hän käyttää pelkästään nimeä Aimar ja pelipaikaltaan hän on puolustaja. Suurimmaksi osaksi pelejä on kertynyt laitapuolustajana, mutta myös keskuspuolustajana. Pituutta Aimarilla on 178 senttiä.

Juniorina hän pelasi Girona FC:ssä ja aikuisura alkoi kaudella 2006-2007 Granollersin joukkueessa Tercera divisionissa, Espanjan neljännellä sarjatasolla. Matka jatkui Banyolesiin, Katalonian pääsarjaan, jossa Aimar pelasi kauden 2008-2009 kaikki ottelut ja onnistui maalinteossa neljästi.

2009 hän siirtyi Espanjan kolmannella sarjatasolla tuolloin pelanneen Llagosteran riveihin, missä hän nousi joukkueen luottopelaajiksi. Llagostera nousi kaudelle 2014 – 2015 toiselle sarjatasolle, Segunda divisioniin. Joukkue kuitenkin tippui viime kauden päätteeksi takaisin kolmannelle sarjatasolle ja Aimar halusi etsiä uralleen muita vaihtoehtoja. Hän siirtyy Seinäjoelle sopimuksettomana pelaajana.

Kaikkiaan pelejä Llagosterassa kertyi 147 ja niissä syntyi 10 maalia. Espanjan toisella sarjatasolla hän on pelannut 39 ottelua ja tehnyt niissä yhden maalin.

Sopimus SJK:n kanssa katta kauden 2016 loppuun ja siinä on optio kaudesta 2017.