123 456 7890

Kerho 07 kohtaa huomenna tiistaina 18.6. Kakkosen Pohjoislohkossa toisena olevan PS Kemin. Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä klo 18.30.

Ottelu on Kerholle jo kolmas reilun viikon sisään, joten kova on otteluvauhti myös Kakkosessa.
Samalla aloitetaan Pohjoislohkossa toinen sarjakierros ja Kerho 07 lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan.
Kemin ylpeys nähtiin Seinäjoella viimeksi viisi vuotta sitten, joten harvinaista herkkua on luvassa.

PS Kemi tavoittelee kärkisijoja

Kemiläiset ovat tällä hetkellä sarjassa toisena, kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta FC YPA:sta ja tasapisteissä Vasa IFK:n kanssa, jolla kuitenkin on huonompi maalisuhde sekä kaksi ottelua enemmän pelattuna.

Joukkue lähti sarjaan kovilla satsauksilla ja tavoitteena on taistella kärkisijoista, kenties jopa noususta. Valmentajaksi tuli entinen West Hamin legendaarinen puolustaja, Tommy Taylor ja hän houkutteli mukaansa tukun pelaajia. Myös maaliin saatiin Rovaniemen Palloseurasta Mikko Vilmunen.

Kemiläisten kärjessä tehoista vastaa viime kauden tapaan Christian Eissele, joka on tykittänyt jo tällä kaudella 10 maalia. Maalipörssissä hän on kuitenkin vasta toisena, sillä FC YPA:n Dragan Pejic on osunut kerran enemmän Kakkosen otteluissa.

PS Kemi Kings on tällä hetkellä myös neljän ottelun voittoputkessa ja kauden ainoa tappiokin tuli toukokuun alussa GBK:n vieraana.

Kerho 07 ja PS Kemi ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran aiemmin ja silloin PS Kemi oli kotonaan vahvempi lukemin 2-1 (1-0). Silloin maalinteon aloitti juuri Eissele puolentunnin pelin jälkeen ja Kerhon kavennusmaalin iski ottelun yliajalla Teemu Penninkangas.

PS Kemi ei olekaan hetkeen aikaan Seinäjoella vieraillut, sillä viimeksi heidät nähtiin täällä kaudella 2007, Sepsi-78:n vieraana silloisella Kakkosen kaudella.

Teemu Penninkangas iski edellisessä kohtaamisessa maalin PS Kemin verkkooon.

Kerho 07 tappiokierteessä

Kerho 07 aloitti kauden mainiosti ja pitkään keikuttiin jopa piikkipaikoilla. Nyt kuitenkin otteluruuhkassa on tullut kolme tappiota putkeen ja näissä maalinteossakin on onnistuttu vain kerran. Samalla omissa on soinut jopa 10 kertaa.

Kerho 07 on kuitenkin esiintynyt muuten mallikkaasti ja mukana on ollut todella paljon omia nuoria kasvatteja, jotka ovat saaneet tärkeitä minuutteja miesten sarjoissa. Myöskään eroa toiseen sijaan sarjataulukossa ei ole kuin kuuden pisteen verran ja sarjan toiseen päähän se on 11 pistettä. Eli Kerho 07 keikkuu turvallisesti kivikovan Kakkosen keskikastissa.

Varmoja poissaolijoita ei ole kuin Joensuussa perjantaina edustusjoukkueen mukana pelanneet, mutta vielä epävarmaa on että onko Joakim Jans ja Veli-Pekka Pajula toipuneet täyteen pelikuntoon. Jans sai viikko sitten lievän aivotärähdyksen alkulämmittelyissä ja Pajulalla on ollut huolia nilkan kanssa. Myös edellisessä ottelussa 20 minuuttia ennen ottelun loppua sivuun tullut ja ensimmäisellä puoliajalla komean maalin iskenyt Stanislav Goldberg saattaa huilata tämän ottelun.

Tappioputkea lähdetään kuitenkin katkaisemaan huomenna ja mukaan saadaan tarvittaessa kivikova joukkue, myös Mikael Muurimäki tehnee paluun kokoonpanoon.

Tervetuloa kannustamaan Kerho 07 voittoon Keskuskentälle.

Tiistaina 18.6. klo 18.30 Kerho 07 – PS Kemi Kings.

Maalitykki Mikael Muurimäki saattaa tehdä paluun Keskuskentälle huomisessa ottelussa.

Liput:?

8 � normaalihinta

??6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.?

Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
??Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %
??
Ennakkolipunmyynti:
??- Wallsport
??- Hospoda Korbel
??- Sport Bar Wilson?
?- Coffee House?
?- Etelä-Pohjanmaan Matkailu?

???HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!