123 456 7890

SJK:n toisen jakson todella vahva esitys toi täydet pisteet Porissa pelatusta U19 SM-sarjaottelussa.
Voitolla SJK nousi kahden pisteen päähän neljäntenä olevasta PKKU:sta. Ero mitalisijoihin on kuitenkin 8 pistettä ja pelejä on enää kolme jäljellä.

FC Jazz U19 – SJK U19 0-3 (0-0)
0-1 63 min Jaakko Vihanta
0-2 71 min Arttu Aromaa
0-3 90 min Valtteri Leppänen

Ensimmäinen puoliaika oli ottelussa maaliton, mutta toisalla puoliajalla alkoi tapahtua.

Ensin 63 minuutilla Jaakko Vihanta nostaa todella kauniisti pallon yli vastaantulleen Jazz maalivahdin ja rikkoo samalla ottelun kuparisen.

Toisessa maalissa Arttu Aromaa on ensimmäisenä reboundissa ja puskee pallon sisään, kun on pelattu 71 minuuttia.

Kolmas maali syntyi ottelun ollessa jo tuomarin antamalla lisäajalla, kun debyyttimaalinsa SM-sarjassa iski vaihdosta mukaan tullut nuori Valtteri Leppänen.

Pelissä nähtiin myös debytantti U19 tasolla, kun 70 minuutilla vaihdosta sisään tuli Nicolas Kotamäki.

Jazz pelaa suoraviivaista ja tehokasta peliä. Ensimmäisellä puoliajalla ne pääsi paremmin hyökkäämään. Ei meillä mitään hätää ollut kuitenkaan, joskaan ei pahemmin paikkojakaan. Toisella jaksolla saatiin sitten pallo liikkeelle paremmin ja peli kääntyi meille. Se oli semmoinen piristyminen, komentoi ottelun kulkua valmentaja Max Peltonen, joka oli U19 joukkueen mukana poikkeuksellisesti tuuraamassa Jorma Tuohisaarta.

Seuraavaksi SJK kohtaa kolmantena olevan FC Kaarinan vieraskentällä ensi viikon sunnuntaina 15.9.

SJK U19: Paavo Valakari, Elias Ahde, Joona Ala-Hukkala, Matti Rajala (52′ Genc Temaj), Aleksi Ahde, Arttu Aromaa, Jaakko Vihanta (70′ Nicolas Kotamäki), Tuomas Rintamäki, Tuomas Lähdesmäk (76′ Valtteri Leppänen)i, Aleksi Leppänen ja Antti Viita.
Keltainen Tuomas Lähdesmäki 13 minuutilla