123 456 7890

Ponnarit Reservien vieraaksi
SJK Reservien sunnuntai-illan vastustajaksi tulee naapurikaupungin Lapuan Ponnistus, jota valmentaa Seinäjoella niin Sepsi-78:n kuin TP-Seinäjoenkin asussa pelannut Olavi “Olke” Linjamäki.

Jari Kujalan suojatit ovat pelanneet tähän mennessä kolme ottelua, joista kahdessa on tilille kirjattu voitto. Vain ensimmäisessä harjoitusottelussa Kolmosen FC Kiisto A-Team on onnistunut kaatamaan Kerhon numeroin 5-3. Sen sijaan samassa sarjassa pelaava Sundom IF hävisi Kerholle 2-0 ja Viitosen Laihian Luja puolestaan sai kyytiä ihan kunnolla lukemin 9-1.

Reservien 14 osumaa ovat jakautuneet Lujaa vastaan neljä kertaa osuneen Olli Rintamäen, kolme osumaa tehneen Juho Pajulan ja kahdesti maalanneen Joonas Kuivalaisen lisäksi kertaalleen osuneiden Jaakko Vähäpesolan, Johannes Saranpään, Tiitus Lehtisen ja Juuso Koskelan kesken.

Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 20.00, eli sunnuntaina voi siis viettää ihan kunnon Kerho-päivän katsomalla ensin Suomen Cupin 6. kierroksen ottelun SJK:n ja FC KooTeePeen välillä.