123 456 7890

Kerho 07 matkustaa keskiviikkona 7.8. klo 18.30 alkavaan Pohjanmaan paikalliskamppailuun Kokkolaan. Vastaansa se saa siellä paikallisen KPV:n.

KPV on Kakkosen pohjoislohkossa juuri Kerhon takana, mutta jo kuusi pistettä jääneenä sijalla 8.

KPV:lle ottelu alkaa olla jo elintärkeä säilymisen kannalta, sillä putoaminen uhkaa tällä hetkellä perinteisiä vihreäpaitoja.
Myös Kerho 07 on tavallaan mukana putoamistaistelussa, mutta voitto tässä ottelussa nostaisi sen jo melko turvalliselle etäisyydelle vaaranvyöhykkeestä.

Edellinen kohtaaminen Seinäjoen Keskuskentällä päättyi KPV:n 4-1 voittoon, joten Kerholla on ottelussa kalavelat maksettavana.

Näistä asetelmista onkin hieno lähteä keskiviikon kamppailuun, josta tulee varmasti kova, kuten paikallikamppailun henkeen kuuluu.

Kerho 07 juhli viime sunnuntaina komeaa 4-0 voittoa FC YPA:sta

KPV voitoista vaikeuksiin

Viime kaudeksi Ykkösestä Kakkoseen tippunut, perinteikäs Kokkolan Palloveikot, oli vielä pari kautta sitten kolkuttelemassa Veikkausliigan portteja karsintaotteluissa ja se pelasi myös Suomen cupin finaalissa.

Hurjan nousun jälkeen tuli kuitenkin jyrkkä lasku ja se tuli talousvaikeuksien sekä pelaajien muualle lähdön myötä. Joukkueessa pelasi tuolloin vielä huippupelaajia kuten Demba Savage, Petteri Forsell, Irakli Sirbiladze ja SJK:ta nykyään edustavat Aki Sipilä sekä Kim Palosaari.

Nyt KPV pyrkii uuteen nousuun oman juniorityön kautta, mutta Kakkonen on kova sarja ja ennakkoarvioista poiketen KPV löytyykin sarjan väärästä päästä.

Joukkuetta valmentaa entinen pelaaja Henri Myntti yhdessä Jukka Hakalan kanssa. Myntti myös tarvittaessa vetää itse pelikamppeet vielä päälleenkin ja edellisessä kohtaamisessa juuri hän iski KPV:n voitto-osuman. Itseasiassa Myntti osui Kerhon maaliverkkoon siinä ottelussa kahdesti. Myntti on myös joukkueensa paras maalintekijä tältä kaudelta, sillä hän on osunut jo seitsemästi.

Joukkue koostuu pitkälti nuorista, omista kasvateista, mutta mukana on muutamia kokeneita kettuja, kuten kesken kauden paluun tehnyt Niko Kalliokoski. Toisena maalivahtina joukkueella on entinen SJK maalivahti Aki Lyyski, ja kun joukkueen ykkösmaalivahtina toimiva Joonas Myllymäki hölmöili itsensä suihkuun edellisessä ottelussa viime sunnuntaina, saatetaan Lyyski nähdä tositoimissa kentällä keskiviikkona.

Viime sunnuntain ottelu PS Kemin vieraana ei muutenkaan sujunut mallikkaasti KPV:lta, kun ainoan KPV maalin 7-1 päättyneessä ottelussa tehnyt Arttu Seikkula katseli niin ikään punakorttia. Lisäksi korttitili täyttyi toppari Ville Jylhällä ja myös hän huilaa keskiviikon kamppailun.

Myös Daniel Caumo on iskenyt seitsemän maalia tällä kaudella Kakkosessa

Kerho 07 palasi voittojen tielle

Jos meni KPV:n edellinen ottelu täysin penkin alle, oli Kerho 07:n esitys sarjajohtaja FC YPA:n isäntänä täysin päinvastainen, kun Kerho 07 voitti ottelunsa 4-0 luvuin.

Tätä kirjoitettaessa ei kuitenkaan vielä ole tiedossa minkälaisen ryhmän Kerho 07 saa jalkeille keskiviikkona, sillä SJK edustusjoukkue pelaa samaan aikaan oman vierasottelunsa FC Viikinkejä vastaan Helsingissä. Lisäksi SJK U19 joukkueella on ottelu torstaina.

Oletettavasti kuitenkin melko samanlaisella ryhmällä lähtee joukkue myös Kokkolaan ja juuri edellisessä ottelussa kauden kuudennen sekä seitsemännen maalinsa Kakkosessa viimeistellyt Daniel Caumo jatkaa Kerhon kärjessä.

Pelikieltoja ei ole ja kokenut Ville Ylinenkin on jo toipunut pelikuntoon.

Kerho 07 lähtee siten kohentelemaan asemiaan sarjassa ja koittaa hakea täyden pistesaaliin Kokkolasta.

KPV – Kerho 07 keskiviikkona 7.8. klo 18.30, Kokkolan Keskuskentällä.

Juuso Aalto on kerännyt eniten Veikkauspörssipisteitä Kerho 07:n paidassa tällä kaudella