123 456 7890

SJK:n reservijoukkue, Kerho 07 isännöi Seinäjoen Keskuskentällä pelattavaa Kakkosen Pohjoislohkon Pohjanmaan paikalliskamppailua Kokkolan Palloveikkoja vastaan.

Ottelu pelataan Provinssilauantaina 15.6. klo 16.00 alkaen.
Näin voitkin vaikka kätevästi aloittaa juhlimisen ensin Keskuskentällä jalkapallon parissa ja siirtyä ottelun jälkeen Törnävän rockhuumaan.

Kahden joukkueen Kokkola

Kokkola on kahtiajakautunut kaupunki, sillä kielipolitiikka jakaa ihmiset kahteen leiriin. Tänä päivänä tuo jako ei enää niin vahva ole kuin joskus aikoinaan, mutta jalkapallossa homma jatkuu vahvana. Mariannepaitainen GBK on perinteisesti ollut alueen ruotsinkielisten seura ja vihreäpaitainen KPV suomenkielisten. Joka vuosi herää myös keskustelut siitä että pitäisikö hynttyyt lyödä yhteen ja elvyttää perinteisen futiskaupungin voimavarat.

Tähän päivään mennessä näin ei olla tehty ja tällä hetkellä molemmat joukkueet taistelevat Kakkosen Pohjoislohkossa sarjapaikkansa puolesta.

KPV pitää itseasiassa tällä hetkellä sarjan häntäpaikkaa ja kasassa on vain kaksi pistettä. GBK on kolmanneksi viimeiseneä, mutta toisaalta heillä on pisteitä kasassa jo 9.

Molemmilta joukkueilta odotettiin paljon kovempaa suoritusta tämän kauden Kakkosessa ja voikin olettaa että KPV:llakin on paljon ennemmän potentiaalia kuin mitä sarjataulukko tällä hetkellä antaa ymmärtää. Loukkaantumiset ja epäonni ovat vaivanneet, mutta viime aikojen esityksissä on ollut merkkejä taas hieman paremmasta.
Siitä esimerkkinä kesäkuun alussa pelattu tasapeli Vasa IFK:ta vastaan.

Joukkuetta valmentaa entinen pelaaja Henri Myntti yhdessä Jukka Hakalan kanssa. Myntti myös tarvittaessa vetää itse pelikamppeet vielä päälleenkin. Joukkue koostuu pitkälti omista junioreista, mutta mukana on muutamia kokeneita kettuja, kuten kesken kauden paluun tehnyt Niko Kalliokoski. Toisena maalivahtina joukkueella on entinen SJK maalivahti Aki Lyyski, joten kentällä saatetaan nähdä myös tuttuja.

KPV on SJK leirissä myös tuttu siksikin, että aikoinaan kaudella 2008, SJK oli KPV:n farmiseura ja KPV pelasi tuolloin Ykkösessä, käyden jopa liigakarsinnoissa sekä Suomen cupin finaalissa.

Seinäjoelle joukkue tulee varmasti kovalla asenteella ja näytönhaluisena. Voittoja pitäisi pian alkaa tulemaan, sillä kahdella tasapelillä ei kivikovassa Kakkosessa pitkälle pärjätä ja uhkana on perinteisen seuran katoaminen palloliiton sarjoista tai ainakin toden teolla puheet kahden joukkueen yhdistämisestä yhdeksi Kokkolan yhteiseksi seuraksi.

Kerho 07 luonnollisestikaan ei ole valmis nahkaansa ilmaiseksi myymään, joten kova kamppailu on edessä lauantaina.

Ryhmä selvillä perjantain pelin jälkeen

SJK edustus pelaa oman Ykkösen ottelunsa jo perjantaina, jonka jälkeen selviää ketkä pelaajat ovat käytettävissä Kerho 07:n riveissä lauantaina.

Ainakaan ne pelaajat, jotka siinä ottelussa pelaavat tai jotka pelasivat viime sunnuntaina Haka ottelussa, eivät ole käytettävissä lauantain ottelussa.

Kerho 07:n paidassa maalitolppien välissä enimmäkseen ollut Joakim Jans sai pienen aivotärähdyksen edellisen ottelun lämmittelyssä ja joutui jättämään pelin kesken puoliajalla. Maalin tuli tuolloin vasta B-juniori-ikäinen Paavo Valakari. Jansin pelaaminen lauantaina on tällä hetkellä epävarmaa, joten Paavo lähtenee mukaan tähänkin otteluun ainakin penkille. Karjanlahti on lainalla FC Kiistossa ja Ykkösen otteluun maalivahti valitaan Aksalu – Karike kaksikosta.

Myös Veli-Pekka Pajulan pelikunto on vielä arvoitus. Pelikieltoja ei ole. Riveihin palaa maajoukkuekomennuksen jälkeen mukaan Stanislav Goldberg, mutta vielä ei ole tiedossa pelaako hän edustusjoukkueen vai Kerho 07:n mukana tänä viikonloppuna.

Tervetuloa viihtymään Seinäjoen Keskuskentälle!

Kerho 07 – KPV lauantaina 15.6. klo 16.00.

Liput:
8 � normaalihinta?
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

??Ennakkolipunmyynti:?
– Wallsport
?- Hospoda Korbel
?- Sport Bar Wilson?
– Coffee House?
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu?

?HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!