123 456 7890

SJK, FF Jaro ja VPS pitivät yhteisten tiedotustilaisuuden tiistaina 12.5. Seinäjoen Carlsberg Sports Barissa ja paikalla oli kaikkien seurojen päävalmentajat, sekä kapteenistoa joka joukkueesta.

Tiedotustilaisuuden pääaiheena oli tällä kaudella jatkuva Pohjanmaan Liiga, jonka ensimmäisen mestaruuden SJK voitti viime kaudella.

Pohjanmaan Liigassa SJK, VPS ja Jaro pelaavat Veikkausliigan sisäisesti keskinäisestä Pohjanmaan herruudesta ja voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi itselleen kiertopalkintona kulkevan pokaalin. Seurat tekevät myös markkinointiyhteistyötä otteluiden kohdalla ja keskinäisten otteluiden sarjataulukkoa pidetään yhdessä esillä. Lisäotteluita kilpailu ei tuota, vaan ottelut ovat Veikkausliigaotteluita.

Pohjanmaan Liigan ensimmäinen ottelu pelattiin jo 23.4. kun SJK vieraili Pietarsaaressa FF Jaron kotikentällä. SJK otti ottelusta 1-0 tuloksella voiton. Seuraava ottelu pelataan tulevana torstaina 14.5., kun SJK isännöi VPS:ää Seinäjoen Keskuskentällä.

Kyllä nämä paikallispelit ovat Veikkausliigan suola ja niissä on ihan erilainen lataus, kommentoi VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen.

Ihmiset puhuvat kaupungilla jo pitkin viikkoa otteluista, jatkaa FF Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko.

Kannattajat muistuttavat näiden otteluiden tärkeydestä ja vaikka näissä onkin jaossa vain samat kolme pistettä, on näissä silti jotain erityistä, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Kaikki valmentajat olivat asiasta yhtä mieltä, että se joka voittaa Pohjanmaan Liigan, on korkealla myös Veikkausliigassa.

Pohjanmaan Liigan otteluohjelma:

To 23.04. klo 18.30 FF Jaro – SJK tulos: 0-1 (0-0)
To 14.05. klo 14.00 SJK – VPS
To 21.05. klo 18.30 VPS – FF Jaro
Ma 22.06. klo 18.30 SJK – VPS
Su 12.07. klo 18.30 FF Jaro – VPS
Su 09.08. klo 18.30 FF Jaro – SJK
Su 23.08. klo 18.30 VPS – SJK
Su 20.09. klo xx.xx VPS – FF Jaro
Su 25.10. klo xx.xx SJK – FF Jaro

Lisää tiedotustilaisuuden tunnelmia ja kommentteja pääsee katselemaan alla olevasta videosta.

Pihapelipäivä kutsuu pitämään hauskaa

Samassa tiedotustilaisuudessa kerrottiin valtakunnallisesta Pihapelipäivästä, jota vietetään SJK – VPS ottelun yhteydessä. Samoin FF Jaro järjestää oman Pihapelipäivän tempauksensa, oman torstaina pelattavan kotipelinsä yhteydessä.

Seinäjoella tapahtuma järjestetään Keskuskentän vieressä harjoituskentällä ja aika on klo 12.00 – 13.00. Pihapelien jälkeen on helppo siirtyä katsomaan Keskuskentällä pelattavaa Pohjanmaan derbyä.

Pihapelipäivän ideana on saada lapset ja miksei aikuisetkin viihtymään yhdessä ja liikkumaan yksinkertaisesti, ilman harjoitusmetodeja tai tiukkoja sääntöjä. Pihapeliin ei tarvita kuin pallo ja pelaajat.

SJK:n yhteistyökumppaneinan Pihapelipäivässä on SJK-juniorit ja jalkapalloseura Apollo, jonka entiset SJK:n tähtipelaajat lähtevät potkimaan yhdessä lasten kanssa.

Samalla Pihapelipäivän yhteydessä tehdään hyväntekeväisyyttä, keräämällä vanhoja pelivarusteita, palloja, kenkiä, paitoja yms. jotka lahjoitetaan Hope-säätiölle. Hope-säätiö tukee vähävaraisten perheiden harrastusmahdollisuuksia.

Tuokaa siis mukananne kaikki ylimääräiset tai pieneksi jääneet pelivarusteenne hyvään tarkoitukseen. Harjoituskentälle tuodaan keräyslaatikot tätä varten. Keräyslaatikot ovat myös SJK – VPS pelissä.

Tervetuloa potkimaan Pihapelipäivään ja tekemään hyvää yhdessä.

Pohjanmaan Veikausliigaseurojen kapteenit ja päävalmentajat kertovat yllä olevalla videolla mm. pihapelien tärkeydestä ja omista pihapelikokemuksistaan.