123 456 7890

SJK Kannattajat järjestää bussireissun Vaasaan ensi lauantaina 22.2. ja siellä klo 14.15 alkavaan VPS – SJK Liigacupin otteluun.

Matkaan lähdetään Seinäjoen Wallsport Areenalta lauantaina klo 12.30 ja paluu on samaan paikkaan ottelun jälkeen. Ottelu loppuu Vaasassa noin klo 16.00 mennessä.

Koska pelipaikkana toimivan Fennia Arenan (Vaasan uusi jalkapallohalli), yleisökapasiteetti on erittäin rajallinen, on VPS rajannut sisäänpääsevien SJK Kannattajien määrän 50:een henkilöön. Näin ollen myöskään bussiin ei oteta kuin 50 ihmistä.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla: kannattajat@sjk2007.fi.
Reissun ikäraja on 18 vuotta.

Matka kustantaa SJK Kannattajakorttilaisille vain 10 euroa ja kortittomille 12 euroa, joka maksetaan Wallsport Areenalla ennen lähtöä. Lisäksi bussiin noustessa tulee maksaa ottelulippu, jonka hinnat ovat:

Aikuinen: 12 e
Opiskelija, Työtön, Varushenkilö tai eläkeläinen: 8 e

Eli siten SJK Kannattajakorttilaisen aikuisen reissu tulee maksamaan yhteensä 22 euroa.
Kaikkien alennusryhmäläisten tulee pystyä näyttämään voimassa oleva todistus, esim. opiskelijakortti. Myös SJK Kannattajakortti tulee olla mukana matkaa maksaessa.

Fennia Arenalla SJK Kannattajat otetaan sisään omasta sisäänkäynnistä, hallin toisesta päästä ja ovella tehdään turvatarkastus. SJK Kannattajille on varattuna oma katsomoblokki hallista.

Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon Pohjanmaan paikallisderbyssä ja siten mukaan taisteluun Liigacupin jatkopaikoista.