123 456 7890

Lauantaina pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla kuuma Pohjanmaan alueen paikallisderby, jossa kohtaa isäntäjoukkue SJK ja Vaasan VPS. Ottelu alkaa klo 15:00. Otteluun odotetaan paikalle suurta yleisömäärää.

Samaan aikaan Seinäjoella käynnissä oleva valtakunnallinen Farmari-tapahtuma tuo omat haasteensa alueen pysäköinnin ja liikkumisen suhteen. Farmari-tapahtuman alueena on Seinäjoki Areena sekä kaikki sen lähialueet, joten se valtaa myös alueen parkkipaikkoja. Jopa Wallsport Areenan edessä oleva parkkipaikka on heidän käytössään. Farmari katkaisee myös liikenteen Kirkkokadulta kokonaan ja tämä tuo muutoksia Stadionbussin reitteihin.

SJK on järjestänyt Pohjanmaan derbyyn tulevan väen käyttöön lisäparkkitilaa Joupiskan laskettelukeskuksen alueelta sekä Koskenalantien varressa olevan Sedun koulutuskeskuksen takana olevalta hiekkaparkkipaikalta. Polkupyöräparkit löytyy Wallsportin pihasta sekä Tapahtumatorin molemmilta laidolta, sisääntuloväylien luota. Tarkemmat kartat tulossa alueesta myöhemmin SJK:n nettisivuille.

Komia-liikenteen Stadionbussi kuljettaa katsojat paikalle kaikkialta Seinäjoen keskustan alueelta sekä asuntoalueilta. Matkan hinta on 3 euroa. Stadionbussit kiertävät keskustassa stadionille poikkeusreiteillä.

Kultainen linja: Saapuu Kirkkokatu – Vapaudentie – Koskenalantie – Alaseinäjoenkatu
Musta linja: Paluu Alaseinäjoenkatu – Huhtalantie – Koskenalantie – Vapaudentie – Torikatu.

Tarkemmat aikataulut löydät Komialiikenteen nettisivuilta.

OmaSp Stadionilla Carlsberg Sports Barissa ovet aukeavat jo klo 13:00 ja muut portit sekä palvelut aukeavat klo 13:30. Carlsberg Sports Barissa juhlat jatkuvat vielä pitkään ottelun jälkeenkin ja siellä on luvassa pelaaja- sekä valmentajahaastatteluita.

Otteluun kannattaa hankkia etukäteen ennakkoliput, jotka ovat myös aina edullisemmat. Ennakkoliput saa kätevimmin SJK:n verkkokaupasta. Ennakkolippuja myynnissä myös arkisin klo 9-16 OmaSp Stadionin SJK Shopista. Paikalle tuleville VPS-kannattajille on oma lipunmyyntilinkkinsä, josta he voivat ostaa liput Itäpäätyyn. Itäpääty on varattu toistaiseksi ainoastaan VPS-väelle. Heillä on sinne myös omat sisäänkäyntinsä suoraan katsomon takaa, sekä omat palvelut anniskeluineen. VPS-kannattajien portit ja palvelut aukeaa klo 14:00.

Tervetuloa viihtymään OmaSp Stadionille huippufutiksen pariin lauantaina!

Kuvassa näkyvät parkkitilat ovat Farmari-tapahtuman käytössä.