123 456 7890

Ensi lauantaina 17.6. klo 15.00, pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla Veikkausliigan ottelu SJK vs. VPS. Kyseessä on ensimmäinen kerta koskaan, kun pohjalaisseurat kohtaavat Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla. Samalla tulee kuluneeksi vuosi siitä kun OmaSp Stadion avattiin. Avajaisottelu SJK – HJK pelattiin aikoinaan loppuunmyydyille katsomoille 18.6. 2016. Myös ensi lauantain otteluun on liput tehneet kauppansa kovaa vauhtia ja jo nyt yli 3000 katsojaa on varmistanut paikkansa Pohjanmaan derbyyn. Ottelun ennakkoliput on saatavana SJK:n verkkokaupasta tai SJK Shopista.

Kaikki OmaSp Stadionin katsomonosat ovat ottelussa käytössä. Toistaiseksi kuitenkin Itäpäätyyn päästetään ainoastaan VPS-kannattajia, minne heille tulee omat palvelut, omine sisäänkäynteineen sekä oma lippulinkki josta he voivat ostaa liput ennakkoon. Jos muut katsomot myydään ennen ottelua loppuun, avataan tarvittaessa lisätilaa yleiseen myyntiin VPS-kannattajien vierestä Itäpäädystä. Kaikkiaan OmaSp Stadionille mahtuu hieman alle 6000 katsojaa. Kahdesti aiemmin se on myyty täyteen, edellä mainitussa avajaisottelussa sekä viime kesänä pelatussa Mestareiden Liigan karsintaottelussa FC BATE Borisovia vastaan.

Koska kyseessä on kiihkeä Pohjanmaan derby, laittaa myös kannattajat ottelussa parastaan ja kannatukseen toivotaan kaikkien osallistuvan rohkeasti mukaan. Ottelusta ei siten tunnelmaa puutu.

SJK ja VPS kohtasivat jo huhtikuussa, kauden toisessa ottelussa toisensa Vaasassa ja tuolloin SJK vei voiton 3-1 luvuin. SJK:n maaleista vastasi kahdesti Billy Ions sekä Facundo. Viime kaudella Seinäjoella kohdattiin vielä Keskuskentällä ja silloin SJK voitti 1-0. Kaikkiaan SJK ja VPS ovat kohdanneet toisensa Veikkausliigassa 10 kertaa. SJK on voittanut otteluista kahdeksan ja VPS on voittanut kahdesti.

Ottelun ennakkoliput edullisimmin SJK:n verkkokaupasta, sekä arkisin klo 9-16 OmaSp Stadionin SJK Shopista.

Ennen lauantain kamppailua, SJK pelaa vielä vierasottelun Helsingin IFK:ta vastaan keskiviikkona 14.6. klo 18.30. Tuo ottelu näytetään tuttuun tapaan suorana SJK-kannattajille OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa.