123 456 7890

SJK U23 matkustaa tiistaina Vaasaan ja kohtaa Kakkosen ottelussa Vasa IFK:n klo 18:30 Elisa Stadionilla. Sarja palaa siten puolentoista viikon tauolta.

Sarjassa SJK U23 on neljäntenä viiden pisteen päässä lohkoa johtavasta GBK:sta. Vasa IFK puolestaan on kymmenentenä ja kaipaa kovasti pisteitä säilyäkseen sarjassa. Kuten perjantaina Veikkausliigassa pelattavassa Pohjanmaan derbyssä SJK:n ja VPS:n välillä, ei tässäkään ottelussa sarjataulukolla ole paljoa väliä, ja joukkueet tekevät taatusti kaikkensa kaataakseen naapuriseuran.

SJK U23 ja VIFK kohtasivat toisensa jo toukokuussa Seinäjoella ja silloin SJK U23 voitti 2-1 luvuin. Lisämausteensa näihin kohtaamisiin antaa tutut pelaajat puolin ja toisin sekä VIFK:n päävalmentajana toimiva Max Peltonen, joka on entinen SJK-valmentaja. Vasa IFK on pelannut Kakkosessa vuodesta 2009 lähtien, lukuun ottamatta yhden vuoden mittaista visiittiä Ykkösessä kaudella 2015. Viime kaudella VIFK sijoittui kolmanneksi.

VIFK:n paras maalimtekijä on osunut kolmasti ja hän on Jeremiah Streng. SJK U23:n parhaat maalintekijät ovat Sami Viljanen ja Danny O’Brien, joilla molemmilla on kuusi maalia tehtynä. Aleksi Pöntinen, joka vielä viime kaudella edusti Vasa IFK:ta, on tehnyt neljä maalia SJK U23:n riveissä. Pelikieltoja ei kummallakaan joukkueella ole ja pitkän tauon aikana on molemmat saaneet levätä, harjoitella ja parannella pikkukolhut. Siten otteluun päästään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Kakkosen C-lohkoa VIFK – SJK, Vaasan Elisa Stadionilla tiistaina 31.7. klo 18:30