123 456 7890


”Terveys on urheilussa menestymisen tärkein lähtökohta.”

Pihlajalinna ja SJK jatkavat vahvaa yhteistyötään voitokkaasti alkaneen kauden aikana. Urheilussa menestyminen vaatii kovaa työtä ja taukoamatonta harjoittelua, jolloin terveys on avainasemassa. Pihlajalinna haluaa yhteistyön kautta olla mukana turvaamassa urheilijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vammojen ennaltaehkäisyä. Pihlajalinna tarjoaa huippuluokan palvelut pelaajille sekä heidän perheenjäsenilleen. SJK:n joukkuelääkärinä toimii Pihlajalinnan lääkäri Ranno Kukk.

Pihlajalinnalle on tärkeää olla mukana tukemassa liikuntaa ja urheilukulttuuria, mihin jalkapallo yhtenä Suomen suosituimpana ja erityistä yhteisöllisyyttä vaalivana lajina tarjoaa erinomaisen alustan. Pihlajalinnassa urheilijaa tukee moniammatillinen tiimi, joka ymmärtää urheilijan lajia ja sen taustaa. Jokaiselle luodaan aina yksilöllinen hoitopolku, jossa asiakas ohjataan heti oikean terveydenhuollon asiantuntijan luo. Näin varmistetaan ammattiurheilijan tai kuntoilijan turvallinen ja oikea-aikainen paluu pelikentille tai harrastuksensa pariin.

Pihlajalinna lähelläsi – aivan Seinäjoen keskustassa

Pihlajalinna Seinäjoen lääkäriasemalta löytyvät laajat erikois- ja yleislääkäripalvelut, työterveyshuolto, fysioterapian palvelut, laboratorio sekä kuvantamisen palvelut. Sairaalaosastolla tehdään kattavasti erilaisia kirurgisia toimenpiteitä. Toimipisteessä asiakkaille tarjotaan tarvittaessa mahdollisuus yöpymiseen toimenpiteen jälkeen. Pihlajalinna Seinäjoki tarjoaa myös tapaturmien sekä erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista huolehtien samalla siitä, että asiakas saa oikeanlaista apua, oikeaan aikaan. Yleislääkäripäivystys toimii ajanvarauksella Pihlajalinnan aukioloaikojen puitteissa. Kuvantamisen palveluajat löytyvät osoitteesta pihlajalinna.fi.
Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita.

PIHLAJALINNA SEINÄJOKI

Keskuskatu 5
6
0100 Seinäjoki
ma–to 7.30–19.00
pe 7.30–16.00
la 10.00–14.00
AJANVARAUS
010 312 140
pihlajalinna.fi

Tue omaa seuraasi helposti

Pihlajalinnan ja SJK:n yhteistyösopimukseen kuuluu myös Bonus-ohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi tukea seuran toimintaa. Bonus-ohjelman ansiosta Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa hoidetut yksityis- ja vakuutuskäynnit (pois lukien työterveys- ja hammasklinikkakäynnit) kerryttävät seuralle takaisin maksettavaa bonusta. Näin jokainen seuran jäsen, fani tai kannattaja voi olla mukana tukemassa SJK:n varainhankintaa käyttämällä Pihlajalinnan palveluita. Alla olevan kuvan ohjeen avulla pääset lataamaan itsellesi Pihlajalinnan sovelluksen, sekä aktivoimaan bonusasiakkuuden oman seurasi tukemiseksi – liitythän siis mukaan bonusasiakkaaksi jo tänään!