123 456 7890

Peruspakin pakinaa

Jokunen vuosi sitten kun lapualaiset kaksoset nousivat TP-Seinäjoen edustusjoukkueeseen oli ajoittain todella vaikea paikallistaa kummasta on kysymys.

Tuo ongelma on sittemmin, valitettavasti, ratkennut. Nykyisin Väänäsen veljeksistä vain Mikko pelaa. Pekan jalkavaivat pysäyttivät lupaavan uran, mutta ei se elämä taida muuten hassumpaa olla.

Kävipä kerran Lapualla Kiviristin kentällä Suomen Cupin ottelussa niin, että molemmat olivat aloituksessa, eivätkä edes joukkuekaverit tahtoneet erottaa veljeksiä toisistaan.

Tässä kohtaa verbaaliakrobaattina ja illan ottelumaskotin isänäkin tunnettu henkinen Duudson, Mikael Muurimäki, ehdotti kohtuullisella volyymillä, jotta, “antakaa ny r**tus toiselle edes kapteeninnauha niin tietää kummalle huutaa” tai jotain sen suuntaista…

Pekan kadottua perhe-elämään Mikko jäi ja pelaa todella takuuvarmaa penttiperuspakin peliä viikosta toiseen. Tosin… ääninäytteen saaminen on joskus ollut himpun verran verkkaista, mutta nyttemmin jo juttu luistaa mainiosti. Sen voi tarkistaa tästä.