123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi tulevana perjantaina pelattavassa harjoitusottelussa Tampereen Ilvestä. Ottelu alkaa klo 18.15 ja se pelataan Wallsport Areenalla.

Ottelu on SJK:lle talvikauden toinen harjoitusottelu ja edellisessä ottelussa kohdattiin myös tamperelaisjoukkue, Kakkosessa pelaava TPV. Tuolloin SJK oli matkassa melko nuorella ja kokeiluluonteisella joukkueella ja päästi TPV:n vielä mukaan otteluun johdettuaan sitä ensin jo 2-0 luvuin. Lopulta SJK onnistui voittamaan ottelun 3-2.

Nyt vastus on selvästi kovempi, sillä Ilves kuuluu ensi kaudella entistä vankemmin Ykkösen ennakkosuosikkeihin. Joukkue on vahvistunut viime kaudesta selvästi ja tavoite on nostaa tampereleinen jalkapallo takaisin parrasvaloihin.

Varsinainen otteluennakko pelistä tulee sivuille viimeistään torstaina tai keskiviikoiltana. Mutta joka tapauksessa jo nyt on tiedossa, että SJK:lla tulee olemaan pelissä ainakin neljä uutta testimiestä. Samoin viime TPV ottelusta sivussa olleet kokeneemmat pelaajat pelaavat todennäköisesti kauden ensimmäisen ottelunsa, sillä eihän Liigacupin alkuunkaan ole kuin reilut kolme viikkoa.

Vuoden 2014 ensimmäiseen otteluun toivotaan tietenkin suurta yleisöä katsastamaan miltä joukkue näyttää ja siksi SJK tarjoaakin kaikille naisille ilmaiseksi tämän ottelun.

Liput otteluun maksaa 5 euroa, SJK kausikorteilla pääsee ilmaiseksi sisään normaaliin tapaan.

Harjoitusottelu SJK – Ilves, perjantaina 17.1. klo 18.15, Wallsport Areenalla.

Tervetuloa kaikki katsastamaan miltä SJK:n talvivauhti näyttää.

Timo Tahvanainen ennen joulua pelatussa harjoitusottelussa TPV pelaajien ahdistamana.