123 456 7890

Kauppojen joulusesongin avaava Black Friday-ostospäivä, on vallannut myös Suomen. Siinä yhden päivän aikana yritykset tarjoavat asiakkailleen huikeita tarjouksia tai muita etuja.

SJK osallistui ensimmäistä kertaa vuonna 2015 ja jatkoi perinnettä 2016. Perjantaina 24.11. 2017 SJK Shop osallistuu Black Fridayn viettoon kauden 2018 kausikorttiarvonnalla sekä tarjoamalla huikeita tarjouksia fanituotteista OmaSp Stadionin SJK Shopissa.

Tarjouksista löytyy muun muassa 40% alennuksella SJK:n kauden 2017 pelipaidat, kaikki naistenvaatteet, SJK:n Adidas Originals camotakit sekä paljon paljon muuta. Nyt on oiva tilaisuus täyttää SJK-fanin pukinkonttia, joten älä missaa tätä.

Pari vuotta olemme nyt olleet mukana ja tälle kertaa halusimme panostaa puhtaasti fanituotteisiin ja entistä laajemmin. Vuonna 2015 meillä oli semmoinen pienimuotoinen huivi + pipo tarjouskokeilu, kaudella 2016 myimme Black Friday-tarjouksena kausikortteja. Nyt haluamme että ihmiset tulevat tutustumaan meidän SJK Shopiin, näkevät miten laaja valikoima tuotteita meillä on ja että he voivat tulla vaikka päivittäin asioimaan tänne meidän kauppaamme, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Fanituotteiden kohdalla näemme tämän myös tärkeänä osana seuran brändäämistä. Näin fanituotteet näkyvät kaupungilla ja kannattajien päällä aivan kaikkialla. Joten tervetuloa ostoksille perjantaina, toivottaa Virtanen lopuksi.

Facebookissa SJK laittoi pystyyn kausikorttiarvonnan, joka toimii SJK:n Facebook-sivuilla olevassa Facebook-tapahtumassa. Klikkaa itsesi mukaan tähän Facebook-tapahtumaan ja kun tapahtumassa on mukana 1000 osallistujaa, arvotaan kaikkien kesken SJK:n kausikortti kaudelle 2018 Kannattajapäätyyn. Facebook-tapahtuman kautta saat myös lisää tietoa tulevista Black Friday-tarjouksista. Tästä pääset suoraan mukaan.

SJK Shop on avoinna Black Fridayn kunniaksi tunnin pidempään, eli klo 9-17 OmaSp Stadionilla. Normaalisti SJK Shop palvelee arkisin klo 9-16.

Tarjoukset eivät tule koskemaan verkkokauppaa, mutta verkkokaupasta näet kaikki SJK-tuotteet. Verkkokauppa palvelee kaikkina vuorokauden aikoina osoitteessa:
www.sjk.fi/Verkkokauppa