123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi Veikkausliigan Jyväskylän Jalkapalloklubia ensi perjantaina klo 14.30 Wallsport areenalla pelattavassa treeniottelussa.
Ottelu on Kerhon ensimmäinen virallinen ja täysimittainen treeniottelu tälle talvelle.

Vastaan tuleva JJK on tuttu vieras Seinäjoella ja joukkueet kohtasivat vastaavaan tapaan myös viime vuoden joulukuussa. Silloin ottelu päättyi 1-1 tasalukemiin kun maaleista vastasivat Toni Lehtinen ja Kim Palosaari. Palosaari oli tuolloin testissä JJK:n riveissä ennen siirtymistään SJK paitaan. Samoin toinen nykyinen SJK pelaaja, Johannes Laaksonen pelasi tuossa ottelussa vielä Kettupaidoissa.

Molemmat joukkueet lähtevät peliin mukanaan useita testipelaajia, sekä sopimuksettomia omia kasvatteja. Ottelun tärkein panos onkin testipelaajien näyttöjen antamisessa. Silti on äärimmäisen mielenkiintoista nähdä joukkueiden voimasuhteita ja Veikkausliigajoukkueen näkeminen Seinäjoella on ainakin vielä toistaiseksi sen verran harvinaista herkkua, että paikalle kannattaa saapua.

Myös pikkujoulut perjantaina

Ottelun jälkeen vietetään myös SJK pikkujouluja. Alaikäisille kannattajille sekä omille SJK Junioreille juhlat pidetään välittömästi ottelun loputtua Wallsportin yläkatsomossa, missä on tarjolla mehua ja piparia. Myös SJK pelaajat ja valmentaja Simo Valakari tulevat tervehtimään sekä kommentoimaan JJK matsin tapahtumia. Kaikki ovat tervetulleita katsomaan peliä ja tapaamaan pelaajia ottelun jälkeen.

Vähän myöhemin pikkujoulujuhlat jatkuvat aikuisen väen kesken The Celtic House pubissa Seinäjoen keskustassa. Näihin juhliin on kaikki täysi-ikäiset tervetulleita, mutta pyydämme että ilmoitat tulostasi etukäteen sähköpostilla osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi

JJK nuorella ryhmällä Seinäjoelle

Jyväskylän Jalkapalloklubi saapuu Seinäjoelle perjantaina ja edustusjoukkueen sopimuspelaajien lisäksi mukana on useita omia junioreita, jotka olivat mukana juhlimassa A-junioreiden SM-kultaa viime kauden päätteeksi.

Testipelaajina JJK:n mukana on talven aikana nähty ainakin FC Hongan Santeri Ahola, FC Espoon Toni Takamäki ja maalivahti Antti Peltonen.

– Melko junnupitoisella porukalla tosiaan mennään. Meillä on todella innokkaita ja erittäin lupaavia nuoria, jotka ovat antaneet hyviä näyttöjä. Mielenkiintoista päästä näkemään heitä isolla kentällä, kun kohtaamme SJK:n Seinäjoella, kommentoi JJK valmentaja Kari Martonen seuran nettisivuilla.

Harjoitukset JJK aloitti Kerhon tapaan noin viikko sitten, joten joukkueet ovat hyvin samankaltaisessa tilassa.

– Loma on selvästi tehnyt tehtävänsä, pelaajat ovat täynnä virtaa. Selvästi myös näkee, että lomalla ei pelkästään olla vain vedetty lonkkaa vaan tehty oikeita asioita. Tuntuu olevan jätkillä korvien välikin kunnossa, eli loma on tehnyt kaikin puolin hyvää! Pirteästi ollaan saatu homma jälleen käyntiin.
– Näissä talven treenipeleissä pyritään tietenkin ensisijaisesti katsastamaan uusia pelaajia – niin tulevana perjantainakin, sanoo Martonen.

JJK on pelannut Seinäjoen Wallsport areenassa aiemmin myös omia Liigacupin kotiotteluitaan ja oli viime vuonna mukana KOMIA turnauksessakin, joten kenttä on joukkueelle tuttu.

Kerhon testimiehet esillä

Seinäjoen Jalkapallokerholla on JJK:n tapaan mukana useita omia junioreita, sekä koko tämän viikon mukana olevat viisi testipelaajaa.

– Testimiehet tulevat ainakin saamaan paljon peliaikaa, sillä pelissä pääsee näkemään pelaajien oikean potentiaalin, kertoo päävalmentaja Simo Valakari.
– Kaikille pelaajille kuitenkin pyritään saamaan minuutteja, eikä ketään kuormiteta vielä liikaa. Me ollaan menty nyt kovaa pari päivää, joten sekin voi tuntua vähän jaloissa, jatkaa valakari.

Kerhon pelaajista Daniel Caumo, Luis Fernando ja Justin Moose jatkavat vielä lomailuaan kotimaissaan joulun yli, joten heitä ei perjantaina pelissä varmuudella mukana nähdä. Richard Dormanilla on pientä kolhua ja hän on treenannut hiukan kevyemmin alkuviikosta. Mies lienee kuitenkin pelikelpoinen ja mukana perjantaina. Muita loukkaantumisia ei ole ja lähes koko viime kauden missanneet Tiitus Lehtinen ja Teemu Penninkangas saatetaan nähdä jo tositoimissa.

SJK – JJK treenimatsi Wallsport areenalla perjantaina klo 14.30.
Otteluun on vapaa sisäänpääsy.