123 456 7890

SJK isännöi perjantai-iltana Helsingin IFK:ta Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelu alkaa klo 20:00 ja tunnelmaa ei matsista taatusti puutu. Molemmat joukkueet janoavat voittoa ja kummallakin on tukenaan runsaslukuiset kannattajaryhmät. OmaSp Stadionilla Carlsberg Sports Bar avaa ovensa jo klo 18:00 ja muut portit sekä palvelut aukeavat klo 19:00. Carlsbergissa ilta jatkuu vielä pitkään ottelun jälkeen. Paikalle tuleville HIFK-kannattajille on omat lipunmyyntikanavansa sekä sisäänkäyntinsä palveluineen, Itäpäädyn lohkon 114 takana. Nyt kaikki avaamaan ääntä ja mukaan perjantai-illan huumaan OmaSp Stadionille!

SJK:n edellinen ottelu Kemissä päättyi yllätystappioon ja joukkue on käynyt asioita läpi valmennusjohdon kanssa.

Edelleen katsottuani edellisen ottelun videolta, olen sitä mieltä että se oli meidän ehjimpiä 90-minuuttisia tältä kaudelta. Siinä oli erittäin paljon hyviä juttuja. Meillä oli paikkoja tehdä useampia maaleja, mutta lopulta kaaduimme määrätyllä tavalla henkilökohtaisiin virheisiin. Jos jättää tuloksen pois, niin se oli pelillisesti selkeä askel eteenpäin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Sixten Boström.

Ensimmäisten kierrosten aikana ei voiteta tai hävitä mestaruuksia. Ja niin kauan kuin minä olen täällä ollut, on meillä aina ollut kevät vähän heikompi. Uskon kuitenkin että kun kausi loppuu, niin me olemme siellä missä me haluammekin olla. Meillä on vahva joukkue, joka tekee kovasti töitä, sanoo SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu.

Olemme käyneet yhdessä läpi viime viikon pelistä ne asiat, joissa meillä oli ongelmia ja korjaamme ne seuraavaan peliin. Se on niin yksinkertaista. Pelit tulevat nopeasti ja pitää pitää pää kylmänä. Jatketaan treenaamista normaalisti, Aksalu jatkaa.

Myös perjantain vastustaja HIFK kärsi tappion edellisessä ottelussaan ja he koittavat taatusti tehdä kaikkensa, jotta pistetili karttuisi nyt Seinäjoella.

HIFK on semmoinen joukkue, joka on yllättävän hyvä taistelemaan loppuun saakka. Joka vuosi heillä on semmoisia pelejä, jonka he ovat jo häviämässä, mutta jotenkin silti kampeavat itsensä tasoihin tai jopa voittoon. Sen takia IFK on vaikea vastustaja. Heillä on tiivis puolustus ja erittäin paljon kokemusta jengissä. Siellä on paljon pelaajia jotka ovat pelanneet Veikkausliigassa ja ulkomailla, joten kokemusta löytyy paljon, muistuttaa päävalmentaja Boström.

Kaikki me tiedämme että heillä on yksi Suomen isoimpia kannattajaryhmiä ja kun meillä on täällä valmiiksi paljon meidän omia kannattajia, niin semmoisessa tunnelmassa jokainen jalkapalloilija haluaa pelata. Kaksi hyvää joukkuetta kentällä, hyvä stadion iltavalaistuksessa ja hyvä tunnelma. Semmoisesta nauttii myös pelaajat. Toivonkin että yleisö löytää suurin joukoin kannustamaan meitä stadionille, me teemme kentällä parhaamme, niin silloin kolme pistettä jää kotiin, sanoo lopuksi SJK:n kapteeni Aksalu.

SJK – HIFK perjantaina 28.4. klo 20:00 OmaSp Stadionilla. Ennakoliput saat edullisimmin SJK:n verkkokaupasta ja ennakkolippuja myynnissä myös SJK Shopissa. Lisätietoa ottelun järjestelyistä tämän ennakon alaosassa. Ottelu näkyy suorana myös ISTV:n ja Ruutu+:n maksullisista palveluista.

Antti Muurisen HIFK vieraaksi

HIFK:n talvi ja alkukausi on ollut tuulinen. Suomen cupissa HIFK voitti vain KTP:n, ja GrIFK:ta vastaan tuloksena oli tasapeli. Harjoitusotteluistakaan ei voittoja tullut. Veikkausliigan kolmesta ensimmäisestä ottelusta HIFK on saalistanut vain kaksi tasapelipistettä. Ensimmäisen maalinsa se teki viime maanantaina FC Lahtea vastaan kärsityssä 1-2-tappiossa. Tosin suunta on ollut peleissä koko ajan ylöspäin ja maanantain ottelu olikin kenties parasta IFK:ta tämän vuoden puolella. FC Lahti joutui tekemään kovan päivätyön onnistuakseen nappaamaan täyden pistesaaliin Antti Muurisen valmentamilta punapaidoilta.

HIFK:n ehdottomasti tärkein pelaaja on Mika Väyrynen. Väyrynen on FC Lahden Hendrik Helmken ohella kenties koko liigan tärkein yksittäinen pelaaja joukkueelleen. Kesken viime kauden ykkösmaalivahdiksi tulleen Tomi Maanojan on onnistuttava paremmin kuin viime kauden alussa Lahdessa. Maanantaina Maanoja oli vielä sivussa kuumeen vuoksi ja tolppien välissä oli Carljohan Eriksson.

Hyökkäyspäästä lähtivät Ville Salmikivi ja Joni Korhonen, mutta tulivoimaa kuitenkin löytyy edelleen. Kokeneet Mikael Forssell, Juho Mäkelä ja Pekka Sihvola ovat hyviä viimeistelijöitä paikan saadessaan. Puolustusta HIFK vahvisti niin ikään kokeneilla pelaajilla, kun entinen PK-35 Vantaa kapteeni Kim Raimi ja useammassa seurassa pelannut Nosh A Lody muodostavat HIFK:n keskuspuolustuksen.

Perjantain pelissä Nosh A Lody on kuitenkin varmuudella sivussa, saatuaan punaisen kortin maanantain ottelussa. Miehen korvaajana on todennäköisesti puolustuksessa joko Jani Bäckman tai Tommi Vesala, jotka kumpikaan eivät ole aivan puhtaasti toppareita. Molemmat ovat kuitenkin kokeneita pelimiehiä ja varmasti hoitavat puolustustehtävät kunnialla. HIFK onkin liigan kokenein joukkue, jolla on sarjan kokenein valmentaja, eikä kokemusta tule koskaan aliarvioida.

Perjantain ottelu on HIFK:n ensimmäinen vierailu OmaSp Stadionilla. Samalla se on tämän kauden viimeinen, sillä SJK pelaa HIFK:ta vastaan vieraissa kahdessa seuraavassa kohtaamisessa.

SJK tarvitsee voiton

SJK:n alkukausi on ollut odotuksiin nähden heikko, vaikkakin se onkin ollut huomattavasti parempi kuin viime kaudella. Marginaalit ovat vielä kuitenkin pienet ja kausi on vasta alussa. Lisäksi SJK on jo taistellut tiensä Suomen Cupin finaaliin, mikä kertoo siitä tasosta mitä tässä joukkueessa on.

Toistaiseksi sarjassa SJK:n ainoa voitto on kuitenkin tullut VPS:stä ja viime viikonlopun tappio Kemissä oli suuri pettymys. Olkoonkin, että siinä pelissä SJK:n esitys oli varsin ehjä, mutta PS Kemi pääsi turhan tehokkaasti käyttämään hyväksi SJK:n virheet.

Lisäksi SJK:ta on vaivannut tehottomuus omista maalipaikoista, sillä paikkoja luodaan edelleen jokaisessa ottelussa vastustajaa enemmän. Onnistumisia kaivataan ja onnistumisien myötä tulevaa itseluottamusta. SJK:n tehokkain hyökkääjä on ollut Billy Ions, joka on iskenyt kolme osumaa.

Joukkue tarvitsee onnistumisia ja tukea omalta kotiyleisöltään, jota se taatusti saakin jälleen perjantaina. Voitosta saatavat kolme pistettä nostaisivat alkukauden selvästi paremmalle puolelle ja Kemissä kärsittyä tappiota voisi pitää ainoastaan epäonnisena työtapaturmana.

Loukkaantuneena olleiden Mehmet Hetemaj’n ja Dani Hatakan paluu tämän ottelun kokoonpanoon on mahdollista, mutta molempien kohdalla asia ratkeaa myöhemmin tällä viikolla. Edellisessä ottelussa huilannut Facundo on taas täydessä kunnossa ja mukana kokoonpanoa valittaessa perjantaina. Jarkko Hurme treenaa jo joukkueen mukana, mutta on varmuudella vielä sivussa tästä ottelusta. Pelikieltoja SJK:lla ei ole.

Ottelun järjestelyt ja lipunmyynti

OmaSp Stadionin toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar palvelee jo kaksi tuntia ennen avauspotkua ja se on auki myös pitkään ottelun jälkeen. Jotta voimme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, pelin aikana ja puoliajalla Carlsberg Sports Bar palvelee ainoastaan pääkatsomon asiakkaita. Anniskelupisteitä löytyy myös muualta stadionilta.

Muut portit ja palvelut aukeavat tuntia ennen avauspotkua ja Eteläkatsomon palvelupisteet puolituntia aiemmin. Pelin jälkeen Carlsberg Sports Bar on jälleen auki kaikille asiakaille ja siellä on luvassa pelaaja- ja valmentajahaastatteluita.

Katsojat otetaan tähän otteluun sisään ainoastaan Kannattajapäädyn puoleisesta pääportista. Lisäksi paikalle omilla kuljetuksilla tuleville HIFK-kannattajille, on varattu oma sisäänkäyntinsä ja palvelunsa katsomolohkon 114 taakse. Itäpäätyä ei avata muulle yleisölle ja HIFK-kannattajien bussit pysäköidään katsomon taakse. Vieraskannattajien portit ja palvelut aukeavat tuntia ennen ottelua.

Kaikille katsojille suoritetaan turvatarkastukset, ja otteluun ei saa tuoda kiellettyjä esineitä. Palloliiton ohjeistus kielletyistä esineistä sekä ottelutapahtuman säännöistä, löytyy tästä linkistä.

OmaSp Stadionin SJK Shop palvelee ottelupäivinä myös sisäpuolella, Pääkatsomon lohkon 103 alta löytyy toinen fanituotemyymälä. Tervetuloa ostoksille!

Jokainen SJK:n kotiottelu avataan tällä kaudella komeasti Maamme-laululla, kun Satumaa ry:n Tangonuoret tulevat esittelemään taitojaan Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi jokaiseen otteluun. Tässä ottelussa Maamme-laulun esittää vuoden 2016 tangonuori Charlotta Saari Lapualta.

Parkkitilat ovat alueella rajalliset, joten kannattaa suosia julkisia kyytejä tai polkupyöriä. Pyöräparkit löytyvät OmaSp Stadionin tapahtumatorin laidalta. Parkkipaikkoina palvelevat Wallsportin ja jääurheilukeskuksen parkkipaikat, Joupiskan laskettelukeskuksen alue sekä Alaseinäjoenkadun varrella oleva lisäparkkipaikka. Parkkitiloja löytyy myös noin 300 metrin päästä Seinäjoki Areenan alueelta ja Framin parkkihallista.

Lippuja myydään Pääkatsomoon, Eteläkatsomoon sekä Kannattajapäätyyn. Liput ovat numeroituja istumapaikan mukaan, poislukien Kannattajapääty. Kannattajapäädyn keskiosan lohkot 125 ja 126 ovat varattu SJK:n kannattajaryhmän seisomakatsomoksi.

Paikalle bussikuljetuksella tulevat HIFK-kannattajat ostavat lippunsa ennakkoon heille toimitetun lippunkin kautta. HIFK:n kannattajamatkan järjestää Stadin Kingit -kannattajaryhmä ja linkkiä tai paikkoja voi tiedustella heidän kauttaan tai HIFK:n toimistolta.

Ennakkoliput otteluun ovat olleet myynnissä jo muutaman viikon ja niitä saa edelleen SJK:n verkkokaupasta sekä SJK Shopista OmaSp Stadionilta. Myös kausikortteja saa edelleen SJK Shopista.

Verkkokauppa palvelee lipunmyynnin osalta läpi ottelun. Jonotuksen välttämiseksi voit ostaa porttihintaisen lipun vielä ennen sisääntuloa verkkokaupasta suoraan puhelimeesi, vaikka varsinainen ennakkolipunmyynti loppuu jo ennen porttien aukeamista. Sitä aiemmin verkkokaupasta ostettu lippu on kuitenkin selvästi halvempi, joten kannattaa ostaa liput aina ennakkoon.

Tervetuloa viihtymään Seinäjoen OmaSp Stadionille!

Otteluliput:

Ottelu on ns. kuuma ottelu, joten siinä on käytössä normaalia kalliimmat lipunhinnat. Muut kuumat ottelut: SJK – HJK ja SJK – VPS

Verkkokauppa SJK Shop Portti Verkko (1,5h ennen)
Kultalippu * 65 € 65 € 70 € 70 €
Pääkatsomo 25 € 25 € 30 € 30 €
Pääkatsomo ** 20 € 20 € 25€ 25 €
Eteläkatsomo 20 € 20 € 25 € 25 €
Eteläkatsomo ** 17 € 17 € 22 € 22 €
Kannattajapääty 15 € 15 € 20 € 20 €
Kannattajapääty ** 15 € 15 € 20 € 20 €
Perhelippu*** 35 € 35 € 40 € 40 €
Perhelippu**** 65 € 65 € 70 € 70 €
*Pääkatsomo (lohko 104,105,106), Buffetpöytä, 2 x Juoma, Kahvi ja Kultahuivi
** Alennusryhmä = eläkeläiset, opiskelijat, 4-16 -vuotiaat, työttömät, varusmiehet.
***Perhelippu Pääkatsomo, Aikuinen ja 4-16 -vuotias (Lohko 101, 109, 122)
**** Perhelippu Pääkatsomo, Aikuinen x 2 ja 4-16 -vuotiaat x 2 (Lohko 101, 109, 122)
Alle 4-vuotiaat syliin ilmaiseksi
S-etukortilla 2€ alennus SJK Shopista tai Portilta (Alennus koskee vain Pää- ja Eteläkatsomoa.).
Alennus vain yhdestä lipusta. Jos ostaa useamman lipun kerralla, koskee alennus vain yhtä lippua.