123 456 7890

SJK tapasi joulukuun harjoitusten alettua omia sidosryhmiään, kannattajia, yhteistyökumppaneita ja jouluostoksilla olevia Seinäjoen kaupungin ihmisiä sekä erityisesti lapsia.

Kiitos kaikille mukana olleille ja myös heille, jotka eivät päässeet paikalle. Samalla kun saimme kertoa omasta toiminnastamme, ja pääsimme valottamaan asioiden taustoja, niin näissä tapaamisissa saimme myös monia hyviä kehitysehdotuksia, kertoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Pyrimme näitä ehdotuksia toteuttamaan ja huomioimaan mahdollisuuksien mukaan tulevalla kaudella. Lisäksi, kun koronasta johtuneet haasteet näiden tilaisuuksien järjestämisessä on toivottavasti nyt jo taakse jäänyttä aikaa, pyrimme pitämään vastaavia tapaamisia entistä enemmän. Varsinkin lapsille ja kausikorttilaisille on suunnitteilla lisää vastaavia tilaisuuksia alkavalla vuodella, Kivimäki jatkaa.

Suuret kiitokset vielä sidosryhmillemme ja koko seurayhteisölle kaudesta 2022. Erittäin hyvää sekä menestyksekästä vuotta 2023, toivottaa Kivimäki lopuksi.

Torstaina urheilupuolen johtaja Richard Dorman ja päävalmentaja Joaquín Gómez tapasi kannattajaryhmä Klopit OmaSp Stadionilla keskustelutilaisuudessa. Perjantaina oli yhteistyökumppaneiden tapaaminen perinteisellä kumppaniaamiaisella ja paikalla oli toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki, urheilupuolen johtajat Dorman ja Gómez sekä SJK:n pelaajista Matias Vainionpää. Lauantaina koko SJK:n joukkue ja valmentajat olivat jakamassa nimikirjoituksia ja tapaamassa lapsia sekä muita Seinäjoen ihmisiä Torikeskuksen SJK Storella.

SJK harjoittelee joulukuussa vielä 22.12. asti, ja jää sen jälkeen joulun ajaksi harjoitustauolle. Ensimmäiset pelit pelataan tammikuussa ja silloin alkaa myös Liigacup. Liigacupissa SJK pelaa samassa lohkossa KuPS:n, VPS:n, AC Oulun, Ilveksen ja FC Hakan kanssa. Otteluohjelmat Liigacupiin tulee vielä joulukuun aikana. Ennen Liigacupin alkua SJK pelaa vielä harjoitusotteluita. Kausikortit kaudelle 2023 on myynnissä Ticketmasterin kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa. Kausikortit käyvät myös talven kotiotteluihin cupin otteluissa.