123 456 7890

SJK:n Teemu Penninkangas siirtyy lainasopimuksella Ykkösessä pelaavan FC Jazzin riveihin. SJK:n kumppanuusseura FC Jazzissa on jo ennestään lainasopimuksella SJK:n hyökkääjä Elias Ahde. Samalla vahvistettiin että FC Jazzin lupaavat poikamaajoukkuepelaajat Joonas Rantala ja Juho Kemppinen pelaavat toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Kerho 07 Akatemiassa. Myös Penninkankaan lainasopimus on voimassa toistaiseksi.

22-vuotias Penninkangas on pelannut SJK:ssa jo omista junioreista lähtien ja hän on TP-Seinäjoen sekä Alavuden APV:n kasvatti. Pelipaikka on aluksi ollut hyökkääjä, mutta 194-senttinen nuori pelimies on löytänyt pelipaikkansa puolustuksesta tai vasemmalta laidalta. SJK:ssa pelejä on kertynyt eri sarjatasoilla lähes sata ja Veikkausliigassakin 11 ottelua kaudella 2014. Ykkösessä hän pelasi viimeksi SJK:n nousukaudella 2013 ja tuolloin pelejä kertyi 13 kappaletta.

Kumppanuusseurojen pelaajapolku tarjoaa nyt tehdyn lainasopimuksen myötä Penninkankaalle mahdollisuuden tasaisiin peliminuutteihin Ykkösessä.

FC Jazz aloittaa sarjakauden ensi lauantaina 2.5. kun he vierailevat TPS:n kotistadionilla Turussa.