123 456 7890

Kerho 07 joutui tyytymään tasapeliin kotikentällään lauantaina, kun se kohtasi TPS:n reservijoukkue Å;IFK:n Kakkosen länsilohkon kamppailussa. Ottelu oli fyysinen ja tuomarilinja myös tämän salli. Kerho oli ottelussa niskanpäällä hienokseltaan ja johtikin ottelua kahdesti, mutta molemmilla kerroilla turkulaiset onnistuivat iskemään tasoituksen kulmapotkuista. Kerho 07:n molemmat maalit syntyi Teemu Penninkankaan lapikkaasta.

Kerho 07 – Å;IFK 2-2 (1-1)

1-0 10 min Teemu Penninkangas

1-1 40 min Mikael Liespuu

2-1 57 min Teemu Penninkangas

2-2 77 min Mikael Liespuu

Kerho 07 sai kulmapotkun ottelun viidennellä minuutilla. Josun antama kulma tuli Kalle Taimille, joka pääsi yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta laukaus meni kuitenkin yli maalin. Aki Sipilä tarjoili vielä Hectorille hyvän maalipaikan, mutta nuoren espanjalaisen sijoitus meni ohi maalin. Kymmenen minuutin pelin jälkeen pitkästä aikaa kärjessä pelannut Teemu Penninkangas vei kotijoukkueen johtoon ja katkaisi Kerho 07:n pitkän maalittoman putken.

Hushyar Aftab laukoi hyvin 16-alueen ulkopuolelta, mutta Luis Fernando torjui pallon alakulmasta kulmapotkuksi. Ottelun 39. minuutilla IFK-pelaaja nousi komeasti vasemmalta laidalta ja keskitti maalin eteen Niklas Blomqvistille. Viime viikolla Veikkausliigassa debytoinut a-juniori-ikäinen Blomqvist ei kuitenkaan onnisunut tasoittamaan ottelua. Å;IFK sai pian tämän jälkeen kulmapotkun. Luis Fernando pääsi Blomqvistin kulmapotkuun väliin, mutta ei saanut liimattua palloa näppeihinsä. Å;IFK pääsi sen seurauksena laukomaan parikin kertaa ja lopulta Mikael Liespuu pääsi tasoittamaan ottelun.

Teemu Penninkangas syötti Hector Garcialle hyvän tekopaikan. Garcia kaadettiin rangaistusalueella, mutta ottelun erotuomari Juuso Saarela ei nähnyt tilanteessa rikettä. Aki Sipilä sai pallon rankkarialueella IFK-puolustajan harhasyötön seurauksena. Silppuri pääsi laukomaan, mutta veto meni kuitenkin ohi maalin.

Teemu Penninkankaalla oli toisen puoliajan alussa hyvä mahdollisuus johtomaalin tekemiseen lähietäisyydeltä, Pennin laukaus meni kuitenkin yli maalin. Vajaan tunnin pelin jälkeen Penninkangas onnistui tekemään Sipilän esityöstä ottelun toisen maalinsa. Ottelun 64. minuutilla Kerho 07:n kapteeni Jyri Hietaharju syötti Tuomas Lähdesmäen läpiajoon, Lähdesmäen laukaus meni kuitenkin yli maalin. Virkiästä Seinäjoelle täksi kaudeksi palannut Miika Korpela pääsi laukomaan parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta Arnold Uschanoff onnistui torjumaan laukauksen kulmapotkuksi.

Vajaa vartti ennen loppua Å;bo IFK sai kulmapotkun ja se tuotti jo toistamiseen tulosta. Tälläkin kerralla asialla oli Mikael Liespuu. Enempää maaleja ottelussa ei nähty, joten pisteet jaettiin.

Taisteltiin taas voitosta ja pelattiin hyvällä ilmeellä. Pienestä kiinni. Penni toi paljon suoraviivaisuutta hyökkäykseemme. Piste tuli, mutta enemmän pitäisi tulla. Voittojakin tulee, kun jatkamme näin. Positiivista, että teimme maaleja, mutta voitto jäi kuitenkin ottamatta, se jäi keskiviikkoon, sanoi Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen ottelun jälkeen.

Ottelun parhaana palkittiin Kerhon Teemu Penninkangas, kaksi tähteä meni vieraiden kahden maalin miehelle, eli Mikael Liespuulle ja yksi tähti kotijoukkueen Kalle Taimille.

Kerho 07 pelaa seuraavaksi ensi viikon keskiviikkona 18.6. klo 18.30, ja kohtaa silloin Tampereen Tammelassa Ilves-Kissat.

Kerho 07: Luis Fernando MV, Kalle Taimi, Joona Lautamaja, Teemu Penninkangas (64′ Miika Korpela), Timo Rauhala, Jesse Jääskeläinen (38′ Antti Viita), Jyri Hietaharju, Aki Sipilä, Hector Garcia, Josu (46′ Samppa Bouroussi) ja Tuomas Lähdesmäki.

Varoitukset: Timo Rauhala 45′ ja Jyri Hietaharju 55′